RELAZZO

TARRACA IME. RELAZZO IME.

Lini kreativitetin tuaj të lirë dhe krijoni tarracën tuaj me dërrasat RELAZZO WPC sipas shijes suaj. Nuanca të shumta ngjyrash, pesë variante të ndryshme të sipërfaqeve, tri gjerësi dhe haptika e dukshme dhe e ndjeshme e drurit nuk i vënë lirisë suaj të dizajnimit kurrfarë kufijsh. Rizbuloni tuajën "Të jesh jashtë" me koleksionin inspirues të dërrasave RELAZZO.

Dërrasa për tarracë RELAZZO

Mësoni, pse RELAZZO dërrasat e jashtme janë për kërkesa të larta.

RELAZZO puro

Elegancë e përjetshme: Me dhëmbëzimet e saj të ashpra RELAZZO puro përshtatet jashtëzakonisht për sipërfaqe të mëdha.

RELAZZO finello & naturo

Dizajn natyral: RELAZZO finello & naturo bindin përmes optikës dhe haptikës moderne dhe natyrale të drurit.

RELAZZO coro & calmo

Qëndrueshmëria luksoze: RELAZZO coro & calmo të bëjnë për vete me stabilitet dhe qëndrueshmëri.

Planifikoni tarracën tuaj

Planifikoni dhe llogaritni kërkesat optimale të materialit për dërrasat tuaja RELAZZO WPC.

Shkarkime

Shkarkoni broshurat tona RELAZZO dhe udhëzimet për montim.

Kështu mund të duket tarraca Juaj

RELAZZO i jep çdo tarrace një fytyrë individuale.

Profile WPC – Diçka po ndodh aty!

Profili ynë në formë rombi ju ofron mundësi të pakufizuara të dizajnimit.

Nuk ka mundësi për papastërti dhe shenja

Me kompletin e ri special të pastrimit RELAZZO pastroni tarracën tuaj thjeshtë dhe shpejtë.

Në afërsinë Tuaj

Patnerët e autorizuar REHAU për dyshemenë RELAZZO në Kosovë.
Printo