Aksesorë

 

Komplet special për pastrim RELAZZO 

Pastruesi special RELAZZO e heq papastërtinë, shenjat dhe papastërtitë tjera mbi dërrasat për tarraca RELAZZO dhe sipërfaqet WPC. Pastruesi është i përshtatshëm si për pastrim themelor ashtu edhe për pastrim për mirëmbajtje. Tarraca WPC pastrohet me besueshmëri dhe i ruan gjatë vetitë e veta natyrale.

Pastruesi special mund të hyjë në përdorim, për shembull mbi dërrasat e dyshemesë, ballkoneve, rrugicave, shtigjeve dhe elementeve të gardheve mbrojtëse.

Vëllimi i liferimit të kompletit për pastrim:

250 ml Pastrues special RELAZZO 

1 Brushë për pastrim

1 Sfungjer për pastrim

Porositni drejtpërdrejtë në Amazon

Aksesorë montimi RELAZZO

Komponentët me cilësi të lartë të sistemit si bordura, listela finale dhe mbulesa të fugave, sistemi i padukshëm i nën-konstruksionit si dhe mundësia, për të instaluar burime të ndryshme të dritës dhe ndriçime, e përfundojnë dizajnin unik të tarracës RELAZZO.

Me këtë sistemi i montimit RELAZZO e lehtëson jashtë norme shtrimin e tarracës WPC. Ai nuk ofron vetëm një ndërtim të shpejtë dhe preciz, por falë komponentëve inovativ të sistemit edhe një çmontim pa komplikime dhe të shpejtë – sipas nevojës edhe dërrasat për tarraca veç e veç.

RELAZZO Zubehör: WPC-Unterkonstruktion
Nën-konstruksioni WPC
 
RELAZZO Zubehör: Aluminium-Unterkonstruktion
Nën-konstruksion alumini
 
RELAZZO Zubehör: Endkappen
Mbyllje fundore
 
RELAZZO Zubehör: Flexible Abschlussleisten
Listela fleksibile përfundimtare
 
RELAZZO Zubehör: Stufenprofile
Profile shkallore
RELAZZO Zubehör: Aluminium-Abschlussleisten
Listela përfundimtare prej alumini
RELAZZO Zubehör: Niveauausgleich
Nivelim
RELAZZO Zubehör: Befestigungsmaterial
Material përforcues
RELAZZO Zubehör: Befestigungsmaterial
Material përforcues
RELAZZO Zubehör: LED-Spots
LED-spoteShërbimi ynë për ju RELAZZO

Filloni drejtpërdrejtë me planifikimin e tarracës suaj RELAZZO, informohuni për së afërmi ose kërkoni një tregtar profesional në afërsinë tuaj:

Kërkimi i shitësve RELAZZO

KËRKIMI I SHITËSVE RELAZZO

Këtu e gjeni shitësin profesional të dërrasave për terraca RELAZZO në afërsinë Tuaj.
Dërrasa për tarracë RELAZZO

Dërrasa për tarracë RELAZZO

Mësoni, pse RELAZZO dërrasat e jashtme janë për kërkesa të larta.
RELAZZO

Planifikoni tarracën tuaj

Planifikoni dhe llogaritni kërkesat optimale të materialit për dërrasat tuaja RELAZZO WPC.
RELAZZO

Kështu mund të duket tarraca Juaj

RELAZZO i jep çdo tarrace një fytyrë individuale.
Printo