Dizajn Brilant

Dritarja me Brillant Design

Përshtatur sipas kërkesave tuaja

Jepini vetes komoditet. Dritarja me dizajn brilant sigurojnë një ambient komod jetese - edhe kur jashtë është stuhi dhe dëborë. Për një vlerë të shtuar të komfortit.

Avantazhet:

 • Një gamë e gjerë zgjedhje ngjyrash dhe formash sipas dëshirave tuaja individuale
 • Siguri brenda 4 mureve tuaja falë mbrojtjes së jashtëzakonshme ndaj thyerjes
 • Mbrojtje e shkëlqyer ndaj zhurmës për një gjumë të qetë
 • Më shumë komfort banimi nëpërmjet reduktimit perfekt të nxehtësisë
 • Pastrim tepër i lehtë falë shtresave me definicion të lartë (HDF)
Dritarja me dizajn brilant

Gëzoni lirinë – në ngjyrë dhe formë

Zgjidhni nga mundësitë e shumta arkitekturore përmes formave individuale, p.sh. dritare të rrumbullakëta, këndore dhe trekëndëshe si dhe mënyra e ndërtimit me grila.

Mes më shumë se 220 dekore, zgjidhni ngjyrën tuaj të dëshiruar. Imagjinata juaj këtu nuk njeh kufi.

Gama jonë e gjerë e ngjyrave nga KALEIDO COLOR ju jep çdo liri dizajni: Pavarësisht nëse tonet aktuale janë metalike, me pamje të ngrohtë druri ose pastel trendi - me KALEIDO COLOR plotësoni çdo dëshirë personale për ngjyrat.

Farben und Dekore

Teknika

 • Reduktim nxehtësie Uw deri në 1,3 W/m²K
 • Mbrojtje akustike Rw = 45 dB
 • Rezistencë ndaj vjedhjeve deri në RC3
 • Thellësi konstruksioni 70 mm për një stil elegant
 • 5 dhoma
 • Fortësia e xhamit 41 mm
 • Mbyllje periferike për një mbrojtje të besueshme nga rrymat e ajrit dhe lagështia
 • Penetrim i ajrit 4
 • Dendësia e goditjes së shiut 9A
 • Rezistenca ndaj erës B5

Shitësit e specializuar në zonën ku banoni

Gjeni shpejtë dhe lehtë një shitës të specializuar që mund ta kontaktoni drejtpërdrejtë.

Kërko një shitës të specializuar

Ndryshimi i dritareve është kaq i lehtë

Kryhet shpejt, pastër dhe lehtë.
 

Shihni videon

Engineering progress

Enhancing lives