Mbrojtja nga zhurma

Entspannen Sie in Ruhe mit REHAU Schallschutzfenstern – ohne den Lärm von außen.

Shtëpia juaj, një vend i qetësisë dhe relaksimit.

Veturat kalojnë në rrugë, fqinji e kosit barin ose dëgjon muzikë me zë të lartë – për çdo ditë na rrethojnë shumë zëra dhe na ngarkojnë me zhurmë.

Dritaret REHAU kujdesen për qetësi dhe relaksim brenda katër mureve tona. Përmes dritareve tona të pajisura me nivele të ndryshme të mbrojtjes nga zhurma shijoni gjithandej qetësinë. Shtrihuni të relaksuar – pa zhurmë nga jashtë. Kjo nuk e rrit vetëm cilësinë e jetës por kontribuon edhe për mirëqenien e përgjithshme.


Zhurma nuk është vetëm e pakëndshme, por se ajo në afat të gjatë mundet edhe t’ju sëmurë. Thjeshtë përjashtoni zhurmat e mëdha me sistemet tona të dritareve. Kështu shtëpia juaj do të bëhet oazë e qetësisë.

Varësisht nga rrethi i juaj i banimit dhe ngacmimi i zhurmës ju mund ta përcaktoni mbrojtjen nga zhurma individualisht për secilën dritare.

Sipërmarrja juaj e specializuar për dritare në afërsinë tuaj ju këshillon hollësisht.

Dritaret tona munden më shumë.

Ato qëndrojnë gjithashtu për: 

Çfarë kërkesash keni për dritaret tuaja? Në spektrin tanë të gjerë të produkteve mund të gjeni saktë sistemin e duhur për shtëpinë tuaj:

Mit SYNEGO Fenstern ​Energie sparen dank hoher Wärmeeffizienz

Dritare SYNEGO

Komoditeti fillon me nxehtësinë.

GENEO

Dritare për banim perfekt.

GENEO INOVENT

Thjeshtë të jetosh shëndetshëm

Dritare Brillant-Design MD

Varianta e vulosjes së mesme e sistemit Brillant-Design
Kërkimi i shitësve

Në afërsinë Tuaj

Këtu mund t’i gjeni shpejtë partnerët e autorizuar të cilët mund ti kontaktoni drejtpërdrejtë.
Neuer Inhalt

GENEO & SYNEGO Montagevideo

Është i shpejtë, i sigurt dhe i rëndomtë. 
Printo