Sistemi i sigurisë

Bis zu 10 mal höherer Einbruchschutz mit REHAU Sicherheitsfenstern

Dritaret REHAU nuk iu japin mundësi vjedhesveve!

Brenda katër mureve tuaja do të duhej të ndjeheni të sigurt. Dritaret e brendit REHAU ofrojnë mbrojtje optimale nga vjedhjet – me mundësi të përzgjedhjes nga klasat e ndryshme të mbrojtjes. Kështu do të keni siguri në çdo kohë. Shfrytëzoni thjeshtë zgjidhjen-All-in-One dhe shtrihuni të relaksuar!

Wählen Sie aus verschiedenen Widerstandsklassen und sichern sie sich optimalen Einbruchschutz

Klasën e rezistencës së dritareve tuaja mund ta konstatoni sipas kërkesave tuaja personale të sigurisë. Jo me çdo kusht është e nevojshme klasa më e lartë e rezistencës. Ekzistojnë gjithashtu edhe masa të rëndomta për ta  rritur sigurinë.

Ndjehuni thjeshtë të sigurt!

Me teknikën e vërtetë të sigurisë pa asnjë problem. Rreth 80% prej tyre ndodhin përmes dritareve dhe dyerve lehtë të qasshme. Ekziston një rrugë e rëndomtë që shtëpinë tuaj ta bëni më të sigurt: Dritaret REHAU ofrojnë përforcim individual të sigurisë, i cili e vështirëson hapjen me levë nga vjedhësit.  

Te më shumë se një e treta mbetet vetëm një tentim për vjedhje falë pajisjes për siguri!

Dritaret tona munden më shumë.

Ato qëndrojnë gjithashtu për: 

Çfarë kërkesash keni për dritaret tuaja? Në spektrin tanë të gjerë të produkteve mund të gjeni saktë sistemin e duhur për shtëpinë tuaj:

Mit SYNEGO Fenstern ​Energie sparen dank hoher Wärmeeffizienz

Dritare SYNEGO

Komoditeti fillon me nxehtësinë.

GENEO

Dritare për banim perfekt.

GENEO INOVENT

Thjeshtë të jetosh shëndetshëm

Dritare Brillant-Design MD

Varianta e vulosjes së mesme e sistemit Brillant-Design
Kërkimi i shitësve

Në afërsinë Tuaj

Këtu mund t’i gjeni shpejtë partnerët e autorizuar të cilët mund ti kontaktoni drejtpërdrejtë.
Neuer Inhalt

GENEO & SYNEGO Montagevideo

Është i shpejtë, i sigurt dhe i rëndomtë. 
Printo