Mbulesa për pishina COVREX nga REHAU

Mbulesat për pishina

COVREX nga REHAU: Hardtop-i për pishinë noti

Mbulesa novatore e pishinës COVREX nga REHAU falë dizajnit të sofistikuar dhe vetive të shkëlqyeshme të materialit, i përgjigjet kërkesave më të larta. Version me shkumë i mbulesës për pishina me rul ofron parakushte optimale për kapacitet ngritjeje dhe fuqi bartëse. Përveç kësaj, nuk nevojiten më mbyllje të veçanta fundore për mbylljen e hapësirës boshe.

Avantazhet unike të këtij produkti e bëjnë COVREX nga REHAU sistemin më të sigurt të mbulimit të pishinës në treg - për të rriturit dhe fëmijët. Në përputhje me standardin NF p‑90 308, mbulesa e pishinës montohet lehtësisht dhe ka një peshë deri në 100 kg duke garantuar sigurinë nga rënie të mundshme aksidentale.

Përparësitë tuaja

 • Sistemi më i sigurt i mbulimit të pishinave në treg - për të rriturit dhe fëmijët
 • Deri në 5 herë më e qëndrueshme sesa sistemet e tjera me këtë funksion dhe veçanërisht e papërshkueshme nga uji
 • Veti të shkëlqyeshme izoluese përmes konceptit inteligjent të profilit
 • Dizajn i sofistikuar në pesë ngjyra të ndryshme
 • I qëndrueshëm ndaj motit të keq dhe kështu mund të përdoret gjatë gjithë vitit
 • Rezistent ndaj ndikimeve të mjedisit dhe rrezeve UV
 • Jashtëzakonisht i lehtë për kujdes dhe pastrim

Техника

Në bazë të vetive të shkëlqyeshme të materialit COVREX nga REHAU, pothuajse mund t’i mbulojë të gjitha kërkesat. Mbulesa e pishinës me rul është 5 x më e qëndrueshme sesa sistemet e krahasueshme dhe në mënyrë të përkryer i përshtatet kërkesave. Nuk ka më nevojë për sisteme tjera të mbylljes. Falë fuqisë së përmirësuar të ngritjes, ky sistem është i shkëlqyeshëm për forcë shtytëse nënujore.

Mbulesa e pishinës COVREX nga REHAU: E shkëlqyeshme për forcë shtytëse nënujore

Mbulesa e pishinës COVREX nga REHAU është absolutisht e qëndrueshme ndaj motit të ligë dhe kundrejt sistemeve tjera madje e testuar në stuhi breshëri. Ky sistem është i lehtë për instalim, i sigurt nga bora, rezistent ndaj ngricës dhe parandalon rritjen e algave. Me këtë pishina, është krejtësisht e mbrojtur gjatë muajve të dimrit.

Në pranverë, mjafton vetëm një fshirje e mbulesës së pishinës, derisa sistemet e tjera kanë nevojë për një pastrim intensiv. Gjatë muajve të verës, COVREX nga REHAU ka izolim termik për pishinën tuaj: Nxehtësia ekzistuese izolohet nën mbulesë dhe ruhet gjatë natës.

Përdorimet e mundshme

Mbulesa e pishinës është ideale për:

 • Pishina në shtëpi dhe kopsht
 • Pishina private të hapura dhe të mbyllura
 • Pishina publike të hapura dhe të mbyllura
 • Pishina sportive
 • Përdorime të posaçme jashtë fushës së notit
Mbulesa e pishinës së notit

Shumëllojshmëri ngjyrash për mbulesën e pishinës

Mbulesë për pishinë

Mbulesa për pishinë COVREX nga REHAU

Video


Kontakte

A keni ndonjë pyetje rreth mbulesës së pishinës COVREX nga REHAU? Jemi të lumtur që t'ju informojmë.

Na shkruani

Engineering progress

Enhancing lives