Shpërblimet tona

IHK_Ausbildungssiegel_2020-2023_web - 99021

Vula e cilësisë së IHK-së “TRAJNIMI MË I MIRË”

Të trajnuarit në Fabrikën e REHAU në Visbek përgatiten sa më mirë që të jetë e mundur për jetën e mëvonshme profesionale. Kjo gjë u konfirmua nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Oldenburg në vitin 2020 duke dhënë vulën e cilësisë “TRAJNIMI MË I MIRË”. Trajnimi vlerësues dhe planifikimi i strukturuar i trajnimit u theksuan veçanërisht. Trajnimi karakteristik përbën bazën për stazhierët që të fitojnë një nivel të lartë të kompetencës profesionale në REHAU në Visbek.

Punëdhënësi më i mirë në Gjermani

Çdo vit, Top Employer Institute kontrollon punëdhënësit më të lartë në të gjithë botën dhe vlerëson, ndër të tjera, kushtet e punës, orientimin e punonjësve dhe mundësitë për zhvillim të mëtejshëm. Të gjitha shoqëritë pjesëmarrëse kalojnë një proces të njëtrajtshëm hetimi. Ju duhet të plotësoni kërkesat e larta të përcaktuara dhe të standardizuara në mënyrë që të pajiseni me certifikatë. REHAU AG + Co është certifikuar përsëri si punëdhënësi më i mirë në Gjermani për vitin 2020.

Top_Employer_Germany_2019 - 70869

Instruktori më i mirë i Gjermanisë

Që nga viti 2017, revista e biznesit “Capital” ka përcaktuar “trajnerët më të mirë të Gjermanisë” çdo vit. Së bashku me Platformën e talenteve në Ausbildung.de dhe agjencinë e marketingut të personelit TERRITORY Embrace, revista përdor një studim të madh për përzgjedhjen e shoqërive, bizneseve, organizatave dhe institucioneve qeveritare që ofrojnë mundësi të dyfishta trajnimi dhe studimi të shkëlqyera. Në vitin 2019, REHAU mori pjesë për herë të parë në një konkurs dhe menjëherë arriti në pozicionin më të lartë: Me 5 nga 5 yje të mundshëm në fushën e trajnimit dhe 5 nga 5 yje në fushën e studimeve të dyfishta, ekipi i aftësimit profesional REHAU është në krye të shkallëve të fituesve.

Çmimi i Industrisë së Edukimit “Ky ka potencial!”

Që nga viti 2012, rrjeti mbarëkombëtar “Industria e edukimit” ka nderuar shoqëritë, shkollat ​​dhe botuesit për angazhimin e tyre të jashtëzakonshëm në ndërfaqen midis shkollës dhe punës. Në këtë bashkim të çlirët, janë angazhuar përfaqësues nga shkolla dhe bota e punës për arsimim të shëndoshë dhe të ardhmen e të rinjve. REHAU arriti vendin e parë në kategorinë “Shoqëritë e Mëdha” në vitin 2019. Juria për çmimin “Industria e Edukimit” njohu përkushtimin e REHAU lidhur me bashkëpunime të ndryshme dhe projekte rajonale, për shembull për ngjarjen familjare “MINT”, e cila synon të afrojë studentët në botën e teknologjisë, ose grupin e punës “Industria e Edukimit” që shoqëron të rinjtë në rrugën e tyre për të punuar me aktivitete të ndryshme.

Schulewirtschaft-Preis-2018_2019-Logo-web - 99023

Focus_Money_Digital_Unternehmen - 44914

Kampion Digjital

Me mbështetjen shkencore të Hamburgische WeltWirtschaftsInstitut (HWWI), TESTI NË GJERMANI identifikoi “Kampionët Digjitalë” nga afro 10,000 shoqëritë më të mëdha gjermane në më shumë se 70 sektorë dhe fusha të ndryshme. Me 87.5 pikë nga 100 pikët e mundshme, specialisti i polimerit në REHAU është një nga fituesit në sektorin “Industria e Kauçukut dhe Plastikës”.

Engineering progress

Enhancing lives