AWADUKT Thermo izmjenjivač toplote zrak-zemlja

AWADUKT Thermo obezbeđuje tokom cele godine higijenski čist vazduh

Bolji kvalitet života uz prirodnu klimatizaciju prostora!

Nudimo Vam optimalno rješenje za kontrolisanu ventilaciju u Vašem domu. To neće unaprijediti samo Vaš osjećaj ugodnosti, već će Vam sačuvati i novac. Putem ventilacionog sistema vrši se prirodna izmjena zraka u prostorijama. Jednostavno, svjež zrak bez otvaranja prozora – to će redukovati Vaše troškove za energiju. Ventilacioni sistemi svoju primjenu već odavno ne nalaze samo kod niskoenergetskih ili pasivnih kuća. U korist Vašeg zdravlja i komfora.

Prednosti u eksploataciji ljetiPrednosti u eksploataciji zimi

Saznajte više o prednostima tokom ljeta...Saznajte više o prednostima tokom zime...

Vaš dodatna korist

Ventilacioni sistem može da se učini još efikasnijim, tako što se ispred njega postavlja izmjenjivač toplote zrak-zemlja. Sistem cijevi položen u tlu koristi sposobnost zemljišta da akumulira energiju, tako zimi zagrijava, a ljeti hladi zrak – to donosi uštedu dodatnih troškova za grijanje i hlađenje!

REHAU je ovaj sistem optimizovao i razvio izmjenjivač toplote zrak-zemlja, koji ujedno suzbija rast bakterija.   

AWADUKT Thermo je dostupan u različitim setovima. Saznajte koji set Vama treba.

Svaki građevniski projekat je individualan i drugačiji. Koristite naš dugogodišnji „know-how“ u oblasti planiranja i realizacije projektata za implementaciju izmjenjivača toplote vazduh-zemlja. Mi ćemo Vas rado, sveobuhvatno savjetovati vezano za bitne aspekte, kao što su obim radova, troškovi, korist, uslovi zemljišta, prednosti i još mnogo toga. Imate još pitanja, odnosno želite da iskusite prednosti izmjenjivača toplote zrak-zemlja? Kontaktirajte nas.

Kontakt AWADUKT Thermo

Usisna cev izmenjivača toplote vazduh-zemlja ispred kuće


Imate dodatna pitanja? 
Ovdje ćete naći odgovore vezano za izmjenjivač toplote zrak-zemlja