O nama

REHAU sistemski rješava Vaše zadatke gradnje

Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane.
Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rješenja na bazi polimera Vam nudi rješenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primjenu odgovarajuću tehnologiju.
Naš razvoj je orijentisan ka budućnosti, kreiramo inteligentna i kompletna rješenja, koja objedinjavaju ekologiju i ekonomiju, dizajn i funkcionalnost, sigurnost i komfor, i koja postavljaju nove trendove u gradnji. Na osnovu našeg višedecenijskog iskustva i tehničkoj stručnosti mi koristimo prednosti savremenih materijala i ujednačene platforme kako bi Vam rad sa kompleksnim sistemima što više olakšali.
REHAU je sinonim za efikasnost na mnogim područjima, od analiziranja, koncipiranja i projektovanja, preko izvođenja i realizacije do techničke podrške tokom eksploatacije – obuhvatajući pri tome četiri različita segmenta.

Prozorski & fasadni sistemi

Unutrašnje instalacije

NiskogradnjaRegenerativni izvori energije

Prozori i fasade su elementi koji arhitektronski definišu svaku zgradu i odlučujući su faktor njene efikasnosti. REHAU isporučuje specijalizovanim proizvođačima visoko kvalitetne i energetski efikasne sistemske profile. Zajednička platforma za sve profile i opsežna tehnička podrška obezbijeđuju optimalnu produktivnost.

Za unutrašnjost objekata REHAU razvija i proizvodi inovativna i tehnički zahtjevna, kompletna rješenja, koja se sastoje od standardizovanih komponenata i individualnih servisnih usluga. Naš spektar seže od solarne termije i fotovoltajka, preko savremenog grijanja i hlađenja, elektro-, gasnih i vodovodnih instalacija, sve do sistema za industrijske cijevi i komprimovani vazduh.

Infrastruktura ispod zemljine površine zahtjeva posebnu obradu, pouzdanost i dugovječnost. REHAU širom svijeta nudi koncepte inteligentnih i kompatibilnih rješenja za upravljanje vodama, energetsku i komunikacionu tehnologiju, kao i geotehničke sisteme, koji su ubjedljivi zbog svojih ekoloških i ekonomskih aspekata.

Proizvodnja energije uz očuvanje resursa i klimatskih uslova je centralna tema naše budućnosti za cjelokupno čovečanstvo, a naročito za investitore. REHAU zbog toga već godinama pored efikasnog korištenja energije daje prioritet korištenju energije iz obnovljivih izvora. Sa Energetski komfornim sistemom stvorili smo jedinstveni pristup za povezivanje površinskog grijanja/hlađenja, geotermije i solarne termije, kao i toplotnih pumpi.

Saznajte više o misiji i filozofiji naše kompanije...