Prozori i vrata

Uvijek pravo rješenje za zahtjevne investitore

Proizvodi sa profilom

U našoj proizvodnoj paleti ćete uvijek naći odgovarajući profil, bilo da se radi o energetski efikasnim prozorima ili vratima za sopstveni moderan dom.

Servisi za partnere

Profesionalno opremanje poslovnog prostora, atraktivna prodajna dokumentacija, efikasni programski paketi i aplikacije, poučni seminari: saznajte više o našim sveoubvatnim servisnim uslugama za REHAU partnere.

Referentni objekti

Uvjerite se ovdje u naše mnogobrojne reference. Paleta referenci obuhvata širok spektar arhitektonskih rješenja: počevši od izgradnje objekata na području PHZ ili sa integrisanim ventilacionim sistemom GENEO INOVENT, preko porodičnih kuća sa panoramskom perspektivom pa sve do nekretnina sa bezbroj varijacija po pitanju boja i oblika. Mi za svaku primjenu imamo odgovarajući sistem na raspolaganju. 

Energetski efikasno i održivo

Posvećenost okolini i intergeneracija aktivnosti je već dugo naše utemeljenje. Mi prihvatamo povrat starih prozora i ostataka profila, koje recikliramo i na taj način dobijenu i oplemenjenu sirovinu koristimo u novim proizvodnim procesima. Upravo tako vrhunski kvalitet u kombinaciji sa inovativnošću i održivošću.

Highlights

Rast prodaje

Otkrijte novi reklamni materijal za vašu prodaju