REHAU na sajmu FENSTERBAU FRONTALE 2014

18.02.2014

od 26. do 29. marta 2014 u Nirnbergu, Njemačka - sala 4A, štand 123

Od 26. do 29. marta 2014.g. REHAU će biti u Nirnbergu, na fensterbau frontale - vodećem sajmu za prozorsku i fasadnu tehniku - prisutan. U fokusu će se ove godine pored, već više puta dokazane, porodice profila GENEO naći i nekoliko noviteta.

REHAU će se na ovogodišnjem sajmu fensterbau frontale biti prisutan pod motom "Mi dajemo Vašem uspjehu profil“. Na centralnoj poziciji u novoj sali 4A, ponovo će porodica profila GENEO zauzeti veći prostor na sajamsku štandu. Sa ovim beskompromisno efikasanim sistemom investitori profitiraju u pogledu optimalne toplotne izolacije, i od najboljih vrijednosti po pitanju zvučne i protivprovalne zaštite, dizajna i komfora. Porodica GENEO je dopunjena novim ventilacionim sistemom GENEO INOVENT, koji je već na prethodnom sajmu predstavljen kao studija.

Kako bi se odgovorilo na sve veći međunarodni karakter sajma, REHAU će izložiti direktno preko puta na dodatnom štandu, profilske sisteme različitih zemlja. Osim toga posjetioci se mogu uvjeriti u veće servisne usluge kompanije.

Stručna publika pored toga može da se raduje dodatnim inovativnim novitetima i interesantnim temama na REHAU štandu 123 u sali 4A.

Ovoliko možemo već sada da otkrijemo:

  • GENEO: jedinstveno inovativan
  • NOVO! SYNEGO: dobra kombinacija

Posjetite nas!
Od 26. - 29.03.2014.g., svakodnevno od 9 do 18 časova, subota do 17 časova.
REHAU od sada u sali 4A, štand 123

Ovogodišnji plan sala i više informacija o fensterbau/frontale naći ćete na:http://www.frontale.de/

REHAU grupa

Kao premijum robna marka za rješenja na bazi polimera REHAU širom svijeta zauzima vodeće mjesto na području gradnje, automotiva i industrije. Naša izuzetna inovativnost, struktura kompanije koja pokriva mnoge branše i efikasna sinergija koja proizlazi iz toga, čini nas modernim, profesionalno vođenim i "porodičnim" preduzećem, jedinstvenim u industriji plastičnih masa. U naše glavne kompetencije ubraja se razvoj materijala i sistema, kao i tehnika površinske obrade. Kao pokretač inovacija, REHAU sa oko 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom svijeta zauzima istaknuto mjesto.

U Austriji je REHAU zastupljen još od 1956. godine. Već skoro 15 godina odavde se uspješno upravlja i širi poslovanje u regionu South East Europe sa 1.900 zaposlenih, na 24 lokacije, u 19 zemalja.