REHAU Unlimited

Downloadujte preview-PDF-fajl za Unlimited i prijavite se za prijem sledećih brojeva:
prijava za Unlimited

Unlimited 2. broj

Upravo je brojka obišla svet: trenutno na našoj planeti živi više od sedam milijardi ljudi, a 2024.g. ovaj broj će biti osam milijardi. Na suprot tome susrećemo se sa klimatskim promenama, nedostatkom zemljišta i pretećom nestašicom prirodnih energetskih resursa.

Problemi sa kojima se suočavamo su složeni: broj stanovnika na svetu ubrzano raste, urbanizacija nerazvijenih zemalja sve više napreduje uz eksplozivan efekat nastanka masovnih društava u milionskim metropolama, takozvani Mega-gradovi. Ovakav razvoj unutar našeg globalnog sveta zahteva inteligentne modele za buduće životne i radne prostore.

Preview:
Download preview Unlimited 2 nemački - 2.0 MB
Download preview Unlimited 2 engleski - 2.0 MB
Download preview Unlimited 2 francuski - 2.0 MB
Download preview Unlimited 2 španski - 2.0 MB

Unlimited 1. broj

Svi govore o održivosti, pa i mi. O tome govorimo već 60 godina. Od tada pokušavamo da dalekovidom i dugoročnom poslovnom politikom ispunimo na našu odgovornost kao poslodavac i kao industrisjka kompanija.

Efekat naših sistema i proizvoda prikazuju istraživanja u ovom novom magazinu, koji smo krstili imenom Unlimited. To odgovara našem novom sloganu "REHAU pokreće ljude i ljudi pokreću REHAU".

Prvi broj Unlimited-a je posvećen temi: voda. Kao što znamo bez vode nema života, zbog toga moramo sve da učinimo kako bi očuvali ovaj za život važan resurs.

Download preview Unlimited 1 nemački - 1.8 MB
Download preview Unlimited 1 engleski - 0.7 MB
Download preview Unlimited 1 francuski - 0.7 MB
Download preview Unlimited 1 španski - 0.7 MB