REHAU na sajmu VIATEC 2014

21.01.2014

od 19. bis 21. februar 2014 u sajamskoj sali Innsbruck, sala A, štand 30

Ovogodišnji specijalizirani sajam za izgradnju saobraćajnih puteva VIATEC održat će se od 19. do 21. februara 2014 u sajamskoj sali Innsbruck. REHAU će predstaviti svoja inovativna rješenja u sali A, na štandu 30.

Međunarodni sajam za izgradnju saobraćajnih puteva, ove godine, će se održati naizmjenično u Bozenu i Innsbrucku. Po prvi put u novoj velikoj sali A od 6000 m² zajedno sa INNOCOM postavljenom, kompanije iz različitih oblasti izgradnje cesta, mostova i tunela će se predstaviti kao i načine očuvanje svojih proizvoda i usluga.

I REHAU je opet tu sa svojim štandom i predstavlja rješenja za izgradnju saobraćajnih puteva i izgradnju tunela!

Radujemo se Vašoj posjeti!

REHAU grupa

Kao premijum robna marka za rješenja na bazi polimera REHAU širom svijeta zauzima vodeće mjesto na području gradnje, automotiva i industrije. Naša izuzetna inovativnost, struktura kompanije koja pokriva mnoge branše i efikasna sinergija koja proizlazi iz toga, čini nas modernim, profesionalno vođenim i "porodičnim" preduzećem, jedinstvenim u industriji plastičnih masa. U naše glavne kompetencije ubraja se razvoj materijala i sistema, kao i tehnika površinske obrade. Kao pokretač inovacija, REHAU sa oko 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom svijeta zauzima istaknuto mjesto.

U Austriji je REHAU zastupljen još od 1956. godine. Već skoro 15 godina odavde se uspješno upravlja i širi poslovanje u regionu South East Europe sa 1.900 zaposlenih, na 24 lokacije, u 19 zemalja.