Raznolikost s dizajnom

Kant trake EXPRESS COLLECTION omogućavaju da se kreativne ideje ostvare i individualne želje ispune. Raznovrsna ponuda proizvoda, kao i široka paleta boja i dekora se konzekventno kroz inovacije unapređuje i stalno prilagođava trendovima na tržištu. Opsežan broj kolekcija je usklađen sa dizajnom uobičajenih ploča i laminata.

Premium Selection za visoke zahtjeve
Highlight ovog programa čine kant trake RAUKANTEX lite, koje propuštaju svjetlost, a koje se mogu uobičajeno primjenjivati za pozadinsko osvetljenje na šankovima, radnim pločama, korpusima ili kao aplikacija na ormanima. Pri tome kant trake zbog indirektnog osvjetljenja stvaraju ugodnu atmosferu.

Najviše standarde postavljaju i visoko sjajne kant trake iz programske linije RAUKANTEX mirror gloss. Zbog svoje neuobičajene visoko sjajne optike i mirne površine ove kant trake su posebno pogodne za viši nivo dizajniranja enterijera, uređivanju objekata, kancelarija i stambenih prostora.

Inovativna laserska tehnologija
Korištenje laserskog varenja omogućava obradu kant traka bez upotrebe ljepila i omogućava postizanje bešavnog spoja između kant trake i ploče. Rezultat je besprijekorna optika, kao iz jednog komada, koja daje utisak veoma kvalitetnog materijala i time obezbjeđuje komadu nameštaja ili radnoj ploči sofisticiran i ekskluzivan izgled.

Naše kontakt osobe će Vam rado pomoći dalje.