Sockelblenden

Sistemi cokli

Osnova za moderan dizajn kuhinja

Zahvaljujući RAUBASE sistemu cokli za kuhinje prošla su vremena kada je trebalo uložiti napor za međusobno usklađivanje nekoliko komponenata. RAUBASE koji se sastoji od cokli za kuhinje, ugaonih profila, kao i diht profila za cokle predstavlja funkcionalni i istovremeno dekorativni element u svakoj kuhinji. Profili cokle sa šupljom komorom imaju mekan, nevidljiv zaptivni jezičak koji formira pouzdanu zaštitu od vlage i prljavštine. RAUBASE kuhinjske cokle su dostupne sa nominalnim visinama od 100, 125, 150 i 225 mm.

Opciono dostupni metalni držači cokle dozvoljavaju preciznu montažu kuhinjske cokle uz uštedu vremena. Zahvaljujući sili pritiska držača za učvršćivanje od opružnog čelika u svakom momentu se garantuje optimalni pritisak na zaptivnom jezičku cokle.

Prednosti

Više od 400 dekora

u oblasti van standarda

Vodootporno

Zaptivni jezičak kao pouzdana zaštita od vlage i prljavštine

Univerzalni metalni držač cokle

za jednostavno učvršćivanje

4 nominalne visine

usaglašene sa dizajnom kuhinje: 100, 125, 150 i 225 mm

Varijante dizajna

Osam aktuelnih dekora iz REHAU Express Collection čine standardni program iz koga se kuhinjske cokle mogu pozvati brzo i u malim količinama:

  • Aluminijum Magic, gladak
  • Aluminijum Magic, češljani
  • Nehrđajući čelik Magic, češljani
  • Bijela
  • Srebrno-siva
  • Crna
  • Hrast rustik

Vanstandardni program sa više od 400 aktuelnih folija dekora nudi maksimalnu slobodu u dizajna.

Metalik kompozicija dizajna

Kod metalik REHAU kompozicije dizajna se funkcionalnost i mogućnosti obrade plastike spajaju sa zahtjevima dizajna i haptikom aluminijuma. Kompozicija dizajna nudi mogućnost dizajniranja i davanja akcenata kuhinji sa jednom te istom površinom. Zahvaljujući visokokvalitetnom izgledu aluminijuma ili ekskluzivnom izgledu nehrđajučeg čelika metalik kompozicija dizajna osigurava kvalitet – bilo da je riječ o klasičnom kod cokli, na korpusu, stranicama, radnoj ploči, niši ili se radi o rolo vratima.

REHAU metalni držač cokle

Sa našim praktičnim metalnim držačem cokle prilikom montaže se eliminiše dugotrajno podešavanje elemenata za fiksiranje u odnosu na podnožje cokle. Držač za fiksiranje od opružnog čelika u svakom momentu garantuje optimalni pritisak na zaptivnom jezičku cokle. Kod primjene držača za fiksiranje je potreban samo zazor između gornje ivice cokle i osnove od 3mm do 15 mm.

Prednosti

Ušteda vremena

Nije potrebno precizno i dugotrajno podešavanje elemenata za fiksiranje u odnosu na podnožje cokle.

Precizno

Zahvaljujući sili pritiska držača za učvršćivanje od opružnog čelika u svakom trenutku se garantuje optimalni pritisak na zaptivnom jezičku cokle. 


Diht profili za cokle

Na naše diht profile za cokle koji su izrađeni od PP i PE se uvek možete osloniti. Prozirni profili su standardno dostupni u verzijama od 13 mm, 16 mm i 19 mm.

Diht profili za cokle se po potrebi mogu isporučiti i od drugih materijala i u drugim veličinama.

Pretraga trgovaca

Pronađite kompetentne specijalizovane prodavnice za naše RAUBASE sistem cokli u vašoj blizini.

Pretraga trgovaca

Kontakt

Imate pitanja u vezi našeg sistema kuhinjskih cokli? Stupite u kontakt sa nama.

Kontaktirajte nas

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT & SERVICES