Character design 70

SYNEGO NL

Character design 70

Met SYNEGO NL brengt u uw eigen licht-, warmte- en woongevoel in uw huis. Dankzij het variabel opgebouwde systeem geeft u uw woning eenvoudig vorm geheel naar uw eigen persoonlijke smaak.
 

Stijl ontmoet stabiliteit

Grote raamvlakken en goed verlichte ruimtes staan voor een puur woongenot. De elegante ramen van SYNEGO NL zorgen, dankzij hun constructieve eigenschappen, ervoor dat ze uitstekend geschikt zijn voor grote raam- en deur elementen. Zo bieden de stijlvolle kunststof ramen en deuren maximale stabiliteit en veiligheid.

Stijlvolle elegantie

Ontwikkelt voor de specifieke Nederlandse kader stijl:

Hoge raamdiepte en een buitenverstek in een hoek van 45° – de klassieke ramen en deuren van de serie SYNEGO NL passen perfect bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Stijlvolle elegantie

Precies mijn kwaliteit

Character design 70


Het nieuwe BLOX-profiel is een uitbreiding van de bewezen serie SYNEGO NL en past nagenoeg bij al uw wensen. Daarbij wordt een goed woongevoel gecombineerd met de optiek van traditionele houten ramen en deuren en alle voordelen van de modernste kunststof ramen en deuren.
 

Houtoptiek ontmoet kunststof

Wij hebben onze serie SYNEGO NL uitgebreid en bieden nu een echte houtenkozijn-optiek aan. Dankzij de typische houtlook verbinding staat SYNEGO NL BLOX wat betreft uiterlijk, stabiliteit en kwaliteit op gelijke hoogte als echte houten ramen en deuren. Bovendien: Kwetsbaarheid voor weersomstandigheden en veel onderhoud behoren tot het verleden. Naast het klassieke beige, staalblauw en mosgroen zijn er nu ook andere kleur- en vormvarianten beschikbaar.

BLOX: klassieke houtoptiek.


Ontwikkeld voor uw eisen:

De serie SYNEGO NL BLOX overtuigt door zijn klassieke 90° houtlook verbinding en zorgt voor een echte houtoptiek

Character design 70

Téléchargements

Engineering progress

Enhancing lives