Raam en geveltechniek

FFNLslideimage001
FFNLslideimage002
FFNLslideimage003
FFNLslideimage004
FFNLslideimage005
FFNLslideimage006
FFNLslideimage007
FFNLslideimage008
FFNLslideimage009
FFNLslideimage010

WIJ BIEDEN U VOORUITSTREVENDE SYSTEMEN VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN!

De buitenkant van een gebouw bepaalt in ruime mate het karakter - zowel visueel, functioneel als energetisch.

Met onze systemen voor kunststof kozijnen, ramen en deuren beschikt u over kwaliteitsproducten waarmee u aan alle specifieke eisen kunt voldoen.

Character-design 70 is het systeem welke speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Met het typisch verdiepte kozijnprofiel en de optionele kleurpantserfolie zorgt u voor een authentieke uitstraling van de gevel. Voor de moderne look is er het vlakke kozijnprofiel. Er zijn vele kleuren mogelijk met kleurpantserfolie. Verder kunt u de profielen in vrijwel elke gewenste RAL kleur laten lakken.

Met systeem GENEO verlaagt u het energieverlies via het raam, terwijl het comfort optimaal blijft. Ons aanbod is zeer veelzijdig: van systemen voor ramen, gevels, hefschuifdeuren, voordeuren, serres en terrassen tot rolluiken, klapluiken en vensterbanken.

Naast innovatieve systeemoplossingen bieden wij u een uitstekende service in alle bouwfasen, van het ontwerp tot de uitvoering.

Highlights

Voordelen moderne ramen en deuren - kwaliteit voor hoge eisen

Onze profielsystemen leveren in alle toepassingen opmerkelijke prestaties dankzij het gebruik van toekomstgerichte oplossingen. Dan spreken we al lang niet meer alleen over het profiel op zich, ...