Terrascollectie RELAZZO

RELAZZO terrasplanken


Productinformatie

RELAZZO WPC-planken: stijlvol, gemakkelijk in onderhoud en snel gelegd

RELAZZO terrasplanken staan voor esthetiek voor buiten. Maar dat is niet alles: vormstabiel, bestand tegen elk weertype en een aangenaam blotevoetengevoel zijn de juiste antwoorden voor een individueel leefconcept. Door de diverse kleuren, zes verschillende oppervlaktestructuren, drie breedtes en de zichtbare en voelbare touch van hout kunt u eindeloos variëren.

Een klein of een groot terras, een balkon, serre of dakterras, maar ook een rand om het zwembad of extravagante trapoplossingen: de drie lijnen RELAZZO puro, finello en naturo maken, net als coro en calmo, een volledig individueel, architectonisch terras mogelijk.

RELAZZO terrasplanken: de voordelen op een rij

6 x sneller leggen dankzij het snellegsysteem
Zonder voorboren
Ideaal voor renovaties dankzij de 30% lagere opbouwhoogte en de mogelijkheid losse planken te vervangen
Geschikt voor elk type ondergrond
Zowel voor balkon en terras, dakterras als grote toepassingen

RELAZZO puro terrasplanken

Eenvoudig, klassiek, elegant

RELAZZO puro is bijzonder geschikt voor grote oppervlakken. In acht mooie, natuurlijke kleuren, als stabiel hol profiel of stijlvolle massieve plank leverbaar. RELAZZO puro past in elke omgeving.

Creatief, modern en aantrekkelijk

De lijnen RELAZZO finello & naturo spreken elke liefhebber van design aan vanwege de moderne en natuurlijke houtlook en -touch - voor een uniek, prettig blotevoetengevoel.

Stijlvol, luxe en consistent

RELAZZO coro & calmo vormen het hoogtepunt van de collectie. De verfijnde massieve plank met kern van gerecycled materiaal is extra aantrekkelijk door zijn extreme stabiliteit - sterk en duurzaam.

Eigenschappen van RELAZZO

Antislip, weerbestendig, vormvast-, UV-stabiel, milieuvriendelijk en duurzaam en... en... en...
Er zijn een heleboel goede redenen om te kiezen voor onze terrasplanken van het hightech materiaal RAUWOOD:

De weerbestendige WPC-planken

Wij hebben veel tijd en knowhow gestoken in de ontwikkeling van de WPC-terrasplanken RELAZZO. Het resultaat heet RAUWOOD, een materiaal dat uw klanten het goede gevoel van hout geeft zonder de nadelen van het arbeidsintensieve onderhoud van massief hout.

Een systeem met alles wat er bij hoort
Op elkaar afgestemde randen, eindlijsten, voegafdekkingen of ledspots en het onzichtbare, doordachte montage-/onderbouwsysteem vullen ons aanbod aan en maken de montage gemakkelijk voor u.
Kleuren die niet verbleken
De RELAZZO planken zijn UV-stabiel gedurende vele jaren. Al snel na het leggen wordt de natuurlijke kleur van hout zichtbaar.
Belastbaar en toch vormvast
Het terrassysteem biedt enorme stabiliteit ook bij sterke en zware belasting, onafhankelijk van afmeting en design.

Bestand tegen weersinvloeden en splintervrij

RAUWOOD is bestand tegen sterk zonlicht, enorme hitte, vocht of kou en blijft daarbij vormvast. Daardoor ideaal voor een terras bij het zwembad of aan een meer. Dankzij deze eigenschap behoren scheuren en splinteren tot het verleden. Bovendien is ons systeem ook bestand tegen chloor en zout water.
Nooit meer schuren, lakken, in de olie zetten
Afspuiten met warm water en een tot twee keer per jaar met een hogedrukspuit reinigen is genoeg; zelfs schimmel en roest krijgen zo geen kans.

Toekomstgericht ecologisch
RELAZZO profielen zijn volledig recyclebaar - verwijderen gaat probleemloos: De terrasplank en de onderliggende constructie gelden als biomassa. Op basis van de duidelijk langere houdbaarheid is nabehandeling zo goed als overbodig. Daarmee zijn ze op de lange duur ook veel voordeliger dan standaard houten planken.Services en downloads

Downloads

Download de pdf-documenten van ons terrassysteem RELAZZO.
Instructievideo's

Montagevideo

Overtuig uzelf hoe snel u RELAZZO terrasplanken kunt leggen.
Contact

Contact

Heeft u vragen over het terrassysteem RELAZZO? Neem dan gerust contact met ons op.


Toebehoren

RELAZZO toebehoren

Het RELAZZO montagesysteem maakt het leggen van het terras vele malen eenvoudiger. Het maakt niet alleen precies en snel leggen mogelijk, maar dankzij de innovatieve onderdelen van het systeem bovendien ook een probleemloze en snelle demontage zonder de planken te beschadigen, desgewenst ook van afzonderlijke planken.

Hoogwaardige systeemonderdelen zoals randen, plinten en naadafdekkingen, het onzichtbare raamwerk en de mogelijkheid om verschillende lichtbronnen en verlichting te installeren maken het design van het RELAZZO terras compleet.

RELAZZO toebehoren: WPC onderconstructie
WPC onderconstructie
 
RELAZZO toebehoren: aluminium onderconstructie
Aluminium onderconstructie
 
RELAZZO toebehoren: eindkappen
Eindkappen
 
RELAZZO toebehoren: flexibele eindlijsten
Flexibele eindlijsten
 
RELAZZO toebehoren: trapprofielen
Trapprofielen
RELAZZO toebehoren: aluminium eindlijsten
Aluminium eindlijsten
RELAZZO toebehoren: niveaucompensatie
Niveaucompensatie
RELAZZO toebehoren: bevestigingsmateriaal
Bevestigingsmateriaal
RELAZZO toebehoren: bevestigingsmateriaal
Bevestigingsmateriaal
RELAZZO toebehoren: Ledspots
LedspotsServices en downloads

Downloads

Download de pdf-documenten van ons terrassysteem RELAZZO.
Instructievideo's

Montagevideo

Overtuig uzelf hoe snel u RELAZZO terrasplanken kunt leggen.
Contact

Contact

Heeft u vragen over het terrassysteem RELAZZO? Neem dan gerust contact met ons op.

Planning

RELAZZO terrasplanner

Wij doen het werk voor u: ontwerp uw terras met onze online configurator! Deze helpt u bij de vormgeving, het berekenen van het benodigde materiaal en de bestelling. Uw klanten zullen enthousiast zijn over de ingebouwde mogelijkheid om het ontwerp van het terras online te bekijken.

RELAZZO fotodesigner


Plan uw terras met de fotodesigner

Met de RELAZZO fotodesigner kunt u de juiste vorm, kleur en legrichting van uw terras bepalen. Het enige dat u hoeft te doen, is een foto van het terras van de klant te uploaden. Tips voor het maken van de foto vindt u rechtstreeks in de RELAZZO fotodesigner. Zo kunt u het terras ontwerpen en krijgt de klant vooraf een beeld van zijn toekomstige RELAZZO terras.

Ontwerp uw eigen terras

RELAZZO materiaalplanner


Bepaal de exacte hoeveelheid benodigd materiaal 

De terras-materiaalplanner helpt u stap voor stap bij het ontwerp en het berekenen van de exacte hoeveelheid benodigd materiaal voor uw RELAZZO terras. Van de terrasplank, de kleur en het oppervlak tot en met de randen en afdekkingen van de voegen kunt u bepalen hoeveel materiaal u nodig hebt.


Bereken de benodigde hoeveelheid materiaal
RELAZZO leg- en montagevideo

Downloads