Werken bij REHAU

In meer dan 170 vestigingen wereldwijd heeft REHAU meer dan 20.000 medewerkers in dienst. Met onze innovatiekracht, onze branche-overlappende benadering en de daaruit resulterende synergie zijn wij als moderne en professioneel geleide onderneming uniek in de kunststofindustrie.

Ons succes berust op de prestaties en de professionaliteit van onze medewerkers. Daarom streven wij ernaar, optimale randvoorwaarden te realiseren voor de tevredenheid van onze medewerkers. Lijkt het u iets om uw beroepscarrière met het succes van REHAU te verbinden? Neemt u gerust eens contact met ons op.

Highlights

Wie wij zijn

REHAU is een internationaal toonaangevende systeemleverancier voor bouw, automotive en industrie. Sinds de oprichting in 1948 is onze onderneming op eigen kracht constant gegroeid.

Corporate culture

Professionaliteit is voor ons als innovatief familiebedrijf een basisvoorwaarde om als A-merk voor polymeeroplossingen wereldwijd toonaangevend te zijn. Dit succes is het resultaat van onze ...

Werkomgeving

Onze medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving te bieden met zo groot mogelijke transparantie, mogelijkheden tot dialoog, flexibiliteit en efficiency is voor REHAU een vanzelfsprekendheid.