Wij over ons

Unlimited Polymer Solutions

Op het gebied van energiezuinig bouwen, gebruik van hernieuwbare energie en watermanagement maar ook op het gebied van mobiliteit en future living zorgt REHAU voor duurzame bijdragen aan de ecologische en economische uitdagingen van morgen.

Competentie en innovatie hebben ons tot een toonaangevende systeem- en dienstenleverancier gemaakt van op polymeren gebaseerde oplossingen voor de bouw, de automotive sector en de industrie.

Dankzij de combinatie van grote ontwikkelingsinspanningen en slagvaardige decentrale verkoop- en serviceorganisaties behoren wij tot de top-aanbieders op de markt. Maximale professionaliteit, van de materiaalontwikkeling tot de uitvoering, en passie voor het fascinerende onbegrensde gebruikspotentieel van polymeren zijn voor ons basisvoorwaarden om als toonaangevend A-merk wereldwijd succesvol te zijn.

REHAU corporate profile

Highlights

REHAU in België

Het REHAU team tot uw dienst

Filosofie

Sinds de oprichting is het streven van REHAU, met individuele recepten van kunststoffen nieuwe ...

Competenties

Dankzij slimme innovaties en hoge betrouwbaarheid realiseren wij lange-termijn oplossingen.

REHAU Academie

De REHAU ACADEMY is het centrale kennisinstituut voor onze systeemoplossingen en dienstverlening op het gebied van de bouw en de industrie.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als internationaal actieve onderneming en verantwoordelijke werkgever gaat REHAU verder dan het eigenlijke ondernemen. Wereldwijd zetten wij ons op de meest uiteenlopende terreinen in voor ...

Geschiedenis

In 1948 begon Helmut Wagner in een bijgebouw van de in 1907 opgerichte "Fränkische Lederfabrik" met de productie van boordsels voor de schoenenindustrie en waterslangen.