AWADUKT THERMO lucht-aardwarmtewisselaar

AWADUKT Thermo sorgt das ganze Jahr für hygienische Frischluft

Meer kwaliteit van leven door een natuurlijk klimaat in uw woning!

Wij bieden u de optimale oplossing voor een gecontroleerde ventilatie binnen uw eigen vier muren. Dat verhoogt niet alleen het welzijn, maar is ook lief voor uw portemonnee. Via het ventilatiesysteem wordt er in de verschillende ruimtes op een natuurlijke manier geventileerd. Frisse lucht zonder het raam open te hoeven zetten – dat verlaagt uw energiekosten. Ventilatiesystemen worden al lang niet meer uitsluitend gebruikt in woningen met een laag energieverbruik of in klimaatvriendelijke woningen. Voor uw gezondheid en comfort.

Uw extra voordeel

Het ventilatiesysteem kan nog efficiënter worden geïnstalleerd door er een lucht-aardwarmtewisselaar voor te monteren. Een in de grond aangelegd buizensysteem gebruikt daarbij de energetische opslagcapaciteit van de grond en verwarmt in de winter de lucht voor of koelt deze in de zomer: dat bespaart extra verwarmings- en aircokosten!

REHAU heeft dit systeem geoptimaliseerd en de lucht-aardwarmtewisselaar ontwikkeld die de groei van bacteriën remt.  

AWADUKT Thermo is verkrijgbaar in verschillende sets. Kijk welke u nodig hebt.

Elke geplande nieuw- of verbouw is persoonlijk en anders. Profiteer van onze jarenlange know-how op het gebied van planning en realisatie van de installatie van lucht-aardwarmtewisselaars. Wij adviseren u uitgebreid over de belangrijke aspecten zoals tijd, kosten, nut, bodemgesteldheid, voordelen en nog veel meer. Hebt u nog vragen of wilt u teruggrijpen op de voordelen van lucht-aardwarmtewisselaars? Neem contact met ons of, wij kijken uit naar een eerste, vrijblijvende kennismaking.

(*) Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om uw aanvraag te behandelen.

Wilt u in de toekomst nog meer interessante informatie van REHAU ontvangen? Dan hebben wij daarvoor natuurlijk uw toestemming nodig.

Luft-Erdwärmetauscher Ansaugturm vor dem Haus


Nog vragen?
Hier vindt u de antwoorden op vragen over lucht-aardwarmtewisselaars