Create Difference. Grow Business.

Krijg exclusieve inzichten in de nieuwigheden 2020!

30.03.2020

Wij maken het verschil voor uw succes! Onder het moto "Create difference, grow business", ontwikkelt REHAU baanbrekende innovaties in en rond het raam, die  klanten en partners een aanzienlijke toegevoegde waarde geven voor de vele uitdagingen binnen de raambranche: REHAU biedt antwoorden op veel uitdagingen die de sector bezighouden - of het nu gaat om slimme technologieën, het aanhoudende tekort aan geschoolde werknemers of digitalisering. Daarnaast wordt het productportfolio uitgebreid met slimme oplossingspakketten die verder gaan dan profielsystemen in de zin van een complete systeemaanbieder.

Wij nodigen u graag uit om via een  indrukwekkende virtuele tour onze stand te bezoeken en zo onze innovaties te ontdekken.

Start nu

Krijg je graag meer informatie van onze specialist?

Vraag dan een virtuele rondleiding aan! Ben je schrijnwerker of dealer in ramen en deuren en wens je een virtuele tour van onze stand en een blik op onze innovaties, vraag dan nu een persoonlijke afspraak aan! 

Registreer nu

Groter, breder, kleurrijker, …

REHAU-profielen onderscheiden zich door hun stevigheid, hun ontwerp, hun kleur en hun afmetingen die voldoen aan de Belgische normen. Dit zorgt voor een optimale klanttevredenheid.

Plus grandes, plus larges, plus colorées, ...

Milieuvriendelijke producten

Onze planeet is kostbaar. REHAU neemt daarom zijn ecologische verantwoordelijkheid op. We zijn al jaren zeer bewust bezig met recyclage binnen onze productieprocessen. Ook u kan zich positioneren als een vooruitstrevende speler op het gebied van ecologisch verantwoord ondernemen indien u samenwerkt met REHAU.

Produits eco-responsables

Geconnecteerde oplossingen / domotica

Geconnecteerde producten zijn meer en meer aanwezig in ons dagelijks leven. Op onze stand presenteren we onze domotica-oplossingen om uw klanten meer comfort in huis te brengen en hen te helpen hun energieverbruik beter te beheren.

Solutions connectées / domotique

Een pluspunt voor u dat u zich kunt positioneren als een vooruitstrevende partij.

Digitale diensten

De digitalisering van bepaalde systemen en processen heeft geleid tot een groter concurrentievermogen.

Kom en ontdek onze nieuwe oplossingen voor de raamindustrie om u te helpen uw productieprocessen te verbeteren en het tekort aan geschoolde arbeidskrachten aan te pakken.

Services numériques

Voor de installatie van buitenschrijnwerk. 


Overtuigende ideeën

U verwachtte het: om onze product- en service-innovaties in een ideale omgeving te plaatsen, werd een geheel nieuw standconcept van hoge architectonische kwaliteit gepland. Ontdek het en laat je inspireren!

Downloads

Boek een persoonlijke afspraak. 

Vul de velden met een * in en klik op "Verzenden".

Dank u voor uw onderzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht kon niet worden verzonden. Controleer of alle verplichte velden (*) zijn ingevuld.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Engineering progress

Enhancing lives

Registreer nu

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection