Speciale slangen

Sparen wat kostbaar is: speciale sproeislangen

Water is het blauwe goud van de toekomst - laten we er dus zorgvuldig mee omspringen. Onze slimme speciale sproeislangen helpen water en geld te sparen en voorzien uw planten van precies de juiste hoeveelheid kostbaar vocht.

Parelslang

Gerichte en kostenbesparende besproeiing van plantenrijen en boordbeplantingen is het specialisatiegebied van de REHAU parelslang van recyclingmateriaal. Door de druppelsgewijze waterafgifte kan tot 70 % water worden bespaard. De parelslang werkt bij een lage waterdruk vanaf 0,5 bar en kan zowel boven- als ondergronds worden aangelegd.

De bewateringsslang is leverbaar in verschillende lengten, voorzien van aansluitklare armaturen. Met een waterstop kan de parelslang ook makkelijk worden verlengd of ingekort.

Druppelslang

De REHAU druppelslang kan zowel boven- als ondergronds worden gebruikt en zorgt voor een gelijkmatige waterafgifte aan de planten. De ingebouwde, drukgecompenseerde druppelaars zijn een combinatie van een labyrint en membranen van siliconen.

Bij de druppelslang worden de volgende armaturen meegeleverd: kraanaansluiting, T-koppeling, eindstop, slangpijpje 16 x 21 mm, BD voor koppeling met de kraanaansluiting.

Nevelslang

Het oppervlak van de nevelslang Wassernixe is voorzien van vele kleine insnijdingen. Daaruit komen fijne waterstraaltjes die het kiemende zaad of de jonge plantjes bevochtigen. Bij een waterdruk van 2 bar bedraagt de vernevelingsbreedte 3 m - dankzij de gelijkmatige drukverdeling door het 3-kanaalsysteem.

Voor een buitengewoon gebruiksgemak wordt de nevelslang in twee verschillende lengten geleverd met aansluitklare armaturen. De nevelslang kan met behulp van bijbehorende armaturen ook op maat worden ingekort of verlengd.

Contact

Contact

Hebt u vragen over onze tuinsproeisystemen?
Verkoopondersteuning

Verkoopondersteuning

Wij ondersteunen u in het verkooppunt met verfrissende ideeën.

Diagonaalwapening

De voordelen van de REHAU slangwapening uitgelegd in een video.