Tackersysteem

De klassieker in de bouw

Voordelig en efficiënt voor grote projecten

RAUTHERM SPEED met tackerplaat – voordelig en efficiënt voor grote oppervlakken. De RAUTHERM SPEED buis vormt in combinatie met de tackerplaat een flexibel montagesysteem voor een voordelige installatie van grote oppervlakken. De hoogwaardige tackerplaten combineren contactgeluid-, warmte-isolatie en buisfixatie in één component. Een speciaal tackerapparaat garandeert een snelle montage.

Professioneel

gereedschap

30%

buigzamer

Uittrek-

veilig


Loopt gesmeerd

De buitengewoon sterke tackernagels zorgen in combinatie met het tackerapparaat voor een optimale plaatsing van de tackernagels. Klemmende of gebroken tackernagels behoren daarmee tot het verleden. 

Flexibele laagopbouw

 De RAUTHERM SPEED buizen zijn tot 30% buigzamer dan klassieke vloerverwarmingsbuizen – met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Dit resulteert in een snellere plaatsing. 

Met de voeten op de grond

De geplaatste buizen worden met speciale tackernagels stevig op de plaats gefixeerd. De zeer hoge uittreksterkte tot 8kg verticale trekkracht is het resultaat van de bijzondere combinatie van nagels en tackerplaat. 


Video


RAUTAC 10

Extreem vlak. Absoluut zeker. Heel eenvoudig.

Het veelzijdige verlegsysteem is, dankzij de lage opbouwhoogte, ideaal voor renovatie. Bij nieuwbouw kan RAUTAC 10 eenvoudig op de reeds aanwezige isolatie gelegd worden. Dit zorgt voor een scheiding van de werkzaamheden: de vloerverlegger zorg tvoor warmte- en contactgeluidsisolatie, de installateur verlegt alleen nog RAUTAC 10.

De verlegplaat kan geplaatst worden op isolatie van minerale wol met een hoge contactgeluidsisolatie tot 34 dB en op conventionele EPS- en PUR-platen. Bij renovatie kan de plaatsing van de zelfklevende verlegplaat onmiddellijk op de massieve, voldoende draagkrachtige en schone vloer gebeuren.

Video