Regeltechniek

Ruimtethermostaten voor een optimale temperatuurcontrole

De innovatieve ruimtethermostaat Nea maakt een comfortabele en nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk voor een comfortabele leeftemperatuur. Handige functies , een nauwkeurige temperatuurinstelling en  het kiezen van verschillende tijdprogramma’s zijn met Nea kinderspel. Met de Nea Smart kan dit ook op afstand – aansturing en controle vanaf uw smartphone of tablet overal ter wereld. 


igt-0380---397790

Ruimtethermostaat Nea Smart – temperatuur exact instellen

 

Voor nieuwbouw en renovatie: de innovatieve ruimtethermostaat Nea Smart maakt mobiele toegang via het internet mogelijk. De intuïtieve bediening met draai-drukknop maakt een eenvoudige en nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk.  Verkrijgbaar in bedrade (BUS) en draadloze uitvoering voor een brede toepassing.  

Ruimtethermostaat Nea – aansprekend design, comfortabele bediening

 

De bedrade ruimtethermostaat Nea maakt een eenvoudige temperatuurinstelling van een vloerverwarmingssysteem mogelijk. Nea overtuigt door een aantrekkelijk design, snelle montage, eenvoudige bediening en veel voordelige functies.   

Voordelen

Op groei- 

markten 

inspelen

Tot wel 

20% 

energie besparen

Vuil- 

vrije 

installatie


Mobiel internet is nu al niet meer weg te denken uit ons leven

 

Tegen 2010 zullen zo’n 25 miljard appartementen met het internet verbonden zijn. Ruim 50% daarvan is de consumentensector. Een sterke groeimarkt die u met Nea Smart vandaag al kunt realiseren. 

Modern en slim

 

Een zeer nauwkeurige elektronische regeling zorgt ervoor dat oververwarming doeltreffend wordt vermeden. Tot wel 20% besparen op uw energiekosten per jaar. 

Nea Smart: een schone zaak

 

Dankzij de draadloze technologie snel geïnstalleerd. Hak- en stucwerk is overbodig. 

Videos