Portaal voor interieurbouw

Portaal voor interieurbouw

"Kan niet, bestaat niet" is voor u geen loze kreet - u leeft ervan. Het is uw taak ook schijnbaar onuitvoerbare projecten te realiseren. De grootte van uw bedrijf maakt dat u een flexibel aanspreekpunt bent voor regionale klanten, die waarde hechten aan vakkundige kwaliteit voor een schappelijke prijs. Daarom heeft u een servicepartner nodig die ook met oplossingen komt die niet standaard zijn en waarbij de prijs ook klopt: REHAU.

Portal für den Innenausbau

Portaal voor interieurbouw

Of het nu gaat om standbouw, praktijk-, winkel- of speciaalinrichting, u biedt uw klanten vanaf het ontwerp en de daaropvolgende fabricage tot en met de montage alles uit één hand. U bent trots op uw creatieve oplossingen op het gebied van interieurbouw en hecht waarde aan de hoogste kwaliteit. U heeft een partner nodig die voor echt elk project de juiste eersteklas onderdelen in huis heeft en even flexibel reageert als uzelf. REHAU dus.

Portal für den Innenausbau

Portaal voor interieurbouw

U houdt zich bezig met sleutelklare oplevering van interieurelementen van elk formaat. U bouwt shop-in-shops, winkels, showrooms en stands over de hele wereld, zowel speciale als grote projecten. U garandeert uw klanten plannings- en budgetzekerheid en kunt zich geen fouten permitteren. Daarom heeft u een competente partner nodig die u even betrouwbaar ondersteunt en duurzaam ontlast. Zoals REHAU.

Producten

Informeer naar ons complete productprogramma voor de interieurbouw.

Services en downloads

Ontdek onze uitgebreide services - van productconfiguratoren tot brochures.

Contact

Heeft u vragen over ons interieurbouwprogramma? Neem dan gerust contact met ons op.