Noviteiten kantenband

Nieuwe samenwerking met Kronospan

Naast de al bestaande samenwerking met Fundermax, Sonae Arauco en Polyrey gaat REHAU nu een volgende samenwerking beginnen met Kronospan als partner.

Met de "Global Collection 2018 - 2022" brengt Kronospan aan het begin van het jaar een eenduidige collectie voor heel Europa op de markt. De nieuwe collectie omvat onder andere 135 met melamine beklede en 28 avantgarde-platen met als focus de uitvoeringen hoogglans en edelmat plus de trendy metalen designs.

REHAU levert bij al deze nieuwe designs de passende kantenband. De platen/kantenband-combinaties vindt u vanaf nu onder www.rehau.com/collection in de REHAU-kantenband zoekfunctie. Op dit platform kunt u bovendien gratis kantenbandmonsters aanvragen en uzelf zo overtuigen van de uitstekende pasvorm.

Andere noviteiten

FENIX NTM® en EGGER TOPMATT "PT"

FENIX NTM® is een extreem mat nanotechnologisch materiaal, dat oppervlakken de elegante, softe touch geeft. Dankzij de positieve eigenschappen is deze zowel voor horizontale als ook verticale oppervlakken geschikt, of het nu gaat om woningen of bedrijfsgebouwen.

Naast de Fenix NTM-oppervlakken heeft ook Egger een nieuw supermat oppervlak Egger Topmat "PT" in het programma. De edelmatte kantenbanden van REHAU zijn perfect afgestemd op de nieuwe oppervlakken. Met een glans van minder dan 6 glanspunten heeft de meubelkantenband RAUKANTEX coloer elegant mat een bijzonder hoge krasbestendigheid, terwijl de gebruiker tegelijkertijd profiteert van de ongevoeligheid voor vingerafdrukken.

RAUVISIO fino

De eigen REHAU-collectie RAUVISIO fino bestaat uit 8 tijdloze kleuren. De heldere, zandachtige, grijze kleurtonen zijn daarbij naar wens met maximale glans GLOSS of supermat EDELMAT leverbaar.

Alle kantenbanden zijn

  • in de bekende standaardafmetingen
  • vanaf één meter*
  • met korte leveringstijden
  • in de drie kantenbandvarianten pure, plus en pro leverbaar.

* voor RAUKANTEX pure en plus, RAUKANTEX pro vanaf een rol