RAUVISIO quartz

Kwartsmateriaal

RAUVISIO quartz

De combinatie van natuursteen en een polymeren component maakt het kwartsmateriaal RAUVISIO quartz tot een materiaal voor luxe keukens en badkamers, muurbekleding, vensterbanken, tafels en andere interieurinrichtingen.

RAUVISIO quartz is een industrieel vervaardigde steensoort en bestaat afhankelijk van het decor voor 85 tot 95% uit natuurlijke materialen met kwarts, gemalen graniet en veldspaat als hoofdbestanddeel. Een ander bestanddeel van het kwartsmateriaal is gepigmenteerd polyesterhars dat voor de gewenste kleur- en oppervlakte-eigenschappen zorgt en RAUVISIO quartz een aantrekkelijke elegante uitstraling geeft.

Voordelen van het minerale materiaal RAUVISIO quartz

  • Hoogwaardig oppervlaktemateriaal voor exclusieve toepassingen
  • Natuursteentouch
  • Makkelijk in onderhoud, porieloos en bijzonder hygiënisch in gebruik
  • Duurzaam, kras- en stootvast
  • Hittebestendig en brandproof

Impressions

Impressions
Impressions
Impressions
Impressions

RAUVISIO quartz standaarddecors

RAUVISIO quartz is verkrijgbaar in 23 decors, met een gepolijste of gesatineerde toplaag en in de diktes 12, 20 of 30 mm.

Wij leveren uw persoonlijk ontworpen en kant-en-klare blad terwijl het basisformaat van de plaat 3.050 x 1.400 mm bedraagt. De fabricagetoleranties zijn conform DIN 18332 voor natuursteen.

Stel uw persoonlijke RAUVISIO wave meubelfront samen

REHAU biedt u een heel bijzonder service: individuele, met laserkantenband afgewerkte fronten vanaf 1 stuk. In slechts acht stappen stelt u uw op maat gemaakte persoonlijke RAUVISIO wave front samen. U kunt meerdere fronten invoeren die aan verschillende criteria voldoen.

De orderafhandeling wordt uitgevoerd door een van onze dealers. Een selectie van de deelnemende dealers vindt u aan het einde van het planningsproces in de configurator.

In maximaal 8 stappen naar uw persoonlijke meubelfront op maat:

Contact opnemen

Downloads

Engineering progress

Enhancing lives