Nieuwigheden uit de interieurbouw

Breitenschneide-Service


21.09.2021

Elke hoeveelheid, elke lengte - en nu ook elke breedte!

Nieuw: snijden van flexibele kantenbreedtes.

Een keukenkast, een werkblad of een wandrek: vaak heeft u voor een project kantenbanden in dezelfde kleur en met hetzelfde decor nodig, maar in verschillende breedtes. Voortaan kunt u bij ons kantenbandrollen individueel en flexibel op maat gesneden in de meest uiteenlopende breedtes bestellen. Precies volgens de eisen van uw klanten.

Zodra uw bestelling buiten de standaardbreedtes valt, kunt u profiteren van de nieuwe REHAU-dienst:

  • uit één kantenbandrol (70 mm of 104 mm) kunnen verschillende individuele breedtes worden gesneden.
  • De kleinst mogelijke breedte is 12 mm.
  • Resterende breedtes worden in principe ook meegeleverd, tenzij ze kleiner dan 12 mm zijn.
  • Om technische redenen is steeds een randgedeelte van 4 mm nodig.


Bij vragen helpen wij u graag:

Contact opnemen


Palette CAD


16.09.2021

Nieuw: REHAU-kantenbanden direct kiezen in de 3D-ontwerptool

Elke meubelmaker kan via de zoekfunctie dus de perfecte kantenband kiezen voor zijn gekozen plaatmateriaal, en bij alle ontwerpen meteen de relevante originele informatie van de kantenbanden toevoegen.

Meer informatie

M00-D1696 - 108644321.07.2021

34 keer perfect op elkaar afgestemd!

De REHAU-FunderMax trendcollectie 2021

In een intensieve samenwerking hebben FunderMax en REHAU ook in 2021 het aanbod RAUKANTEX kantenbanden opnieuw significant uitgebreid. Passend bij de nieuwe FunderMax-trendcollectie 2021 kunnen timmerlieden en interieurbouwers vanaf nu snel en ongecompliceerd 34 nieuwe kantenbanden direct af voorraad bestellen.

Dankzij het grote netwerk van REHAU kunt u als dealer, timmerman of interieurbouwer er zeker van zijn, dat u bij de nieuwe oppervlakcollecties op de markt altijd de passende kantenband voor elk verwerkingsproces kunt  bestellen. Volgens ons basisprincipe "Elke hoeveelheid. Elke lengte" vanaf 1 meter en vanaf 24 uur leveringstijd.

Want het perfecte constructie-element is pas mogelijk als plaat en kantenband perfect op elkaar zijn afgestemd.

Overtuig uzelf:

Meer informatie

M00-D1682_03 - 1085008


15.07.2021

Van kantenband kennen wij alles!
Beproefde duurzaamheid in kantenband.

Verantwoordelijkheid voor de toekomst van volgende generaties is een cruciaal element in het DNA van REHAU. Duurzaamheid is daarom een centrale bouwsteen in de bedrijfsstrategie – ook voor RAUKANTEX. RAUKANTEX kantenband is een van de oudste productlijnen bij REHAU en vormt de ruggengraat van ons productaanbod Furniture Solutions. Maar niet alleen in de productie, ook bij onze medewerkers in de afdelingen energie, inkoop tot en met de verpakking, draait veel bij RAUKANTEX om het thema duurzaamheid. Wij streven ernaar het gebruik van niet-fossiele recyclaten en polymeren voortdurend te verhogen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Meer informatie

Het perfecte element dankzij REHAU en Pfleiderer


15.07.2021

Het perfecte element dankzij REHAU en Pfleiderer

Kantenbandspecialist REHAU en platenfabrikant Pfleiderer opteren voor een nauwe coördinatie tussen hun designcollecties. Want het perfecte constructie-element is pas mogelijk als plaat en kantenband perfect op elkaar zijn afgestemd.

De samenwerking omvat zowel de platencollecties uit de Pfleiderer Express-collectie 2021 - 2024 als de Prime Boards XTreme Collection voor speciale matte en hoogglansoppervlakken. Deze eenheid van design geldt ook voor grote delen van de werkbladcollecties en de bijbehorende wandaansluitsystemen. 

Meer informatie

Edelmatt_Reddot_SoMe4 - 1082697


15.07.2021

Bekroond! Edelmatt-collectie wint Red Dot Award: Product Design 2021

De nieuwe Edelmatt-collectie van REHAU is bekroond met de Red Dot Award 2021 voor Product Design, het internationale kwaliteitslabel voor uitstekende ontwerpkwaliteit.

Meer informatie

RAUKANTEX eco & evo winnen de interzum award 2021


15.07.2021

Buitengewoon duurzaam! RAUKANTEX eco & evo winnen de interzum award 2021 in de categorie High product quality.

Met de "interzum award": intelligent material & design, bekroont een internationale jury de beste producten van de internationale toeleveringssector voor meubelen en interieurdesign.

Meer informatie

M00-D1333 - 117432


15.07.2021

RAUKANTEX wood

Nieuwe productlijn voor kantenbanden van echt houtfineer in het standaardassortiment.

Meer informatie

M00-D1528_02 - 1085697


07.07.2021

RAUKANTEX & Kronospan Invisible Touch

Perfect afgestemde kantenbanden voor de Kronospan Invisible Touch-collectie.

Meer informatie

Glaslaminat RAUVISIO crystal vario


04.02.2021

Lakbare kantenbanden: nu nieuw in het vaste REHAU-assortiment

Met meer dan 100.000 verschillende varianten in meer dan 2.200 verschillende kleuren en decors op voorraad, is het perfecte kantenband voor de plaat meestal wel te vinden. Voor wie de kunststof kantenbanden toch wil schilderen, biedt REHAU lakbare kantenbanden aan. Het speciaal ontwikkelde oppervlak van de primer-kantenbanden garandeert een optimale hechting van elke water- en solventgedragen lak. In wezen is het speciaal ontwikkelde oppervlak het enige verschil tussen het lakbare kantenband en onze andere ABS-kantenbanden uit het vaste REHAU-assortiment.

Het witte REHAU lakbare kantenband is verkrijgbaar in diktes van 0,4, 0,8 en 2 mm en in verschillende afmetingen, zelfs tot 104 mm. Hetzij met een klassieke primer op de achterzijde of zelfs als een nulvoegvariant. Zoals altijd kunnen de kantenbanden al besteld worden vanaf 1 m. In onze kantenzoeker ziet u welke kantenbanden beschikbaar zijn. 

Meer informatie

HEVOFORM - 1076189


08.01.2021

Hoogste kwaliteit dankzij nulvoegtechnologie

Hevoform kan kwaliteit maatkasten garanderen dankzij kantenbanden REHAU.

Meer informatie

RAUKANTEX lumina


14.10.2020

Laat uw meubels licht geven! 

RAUKANTEX lumina kantenbanden met lichtgevende pigmenten vormen het geheim hiervoor. Nu nieuw beschikbaar in het standaardassortiment!

Meer informatie

Acibadem Maslak Kinderkrankenhaus in Istanbul, Türkei


28.09.2020

Acibadem Maslak kinderziekenhuis in Istanbul

De Finse meubelfabrikant ISKU Interior speelt in zijn interieurontwerpen met open en uitnodigende elementen.

Meer informatie

RAUKANTEX Kanten


28.08.2020

Nulvoegkantenbanden op TPU-basis

Met de nieuwe generatie RAUKANTEX plus geeft REHAU een nieuwe definitie aan de lijmvrije verwerking van kantenbanden. Want de nieuwe RAUKANTEX plus op TPU-basis combineert een hoogwaardige kwaliteit voor de hoogste eisen met de servicepakketten van REHAU. De nieuwe RAUKANTEX plus is harder, uv-bestendiger en 100 % lijmvrij.

Meer informatie

Passion for color 2020


17.03.2020

Passion for color 2020 - de magie van IJsland

Met Passion for color 2020 verwerkt REHAU de bijzondere magie van het vulkanische eiland in de interieurbouw. De zes kleuren uit deze collectie staan voor de adembenemende natuur, de eeuwenoude mythes, maar ook voor de hippe hoofdstad Reykjavik met haar levendige drukte.

Meer informatie:

www.rehau.be/passionforcolor    

G05-D071_538602_0 - 538602


26.02.2020

Nieuwe kleuren en decors voor de Egger-, Kronospan- en FINSA GAMA DUO-collecties

Met de RAUKANTEX-kantenbandmaterialen bieden zich steeds weer nieuwe mogelijkheden voor vormgeving aan.
Het standaardassortiment telt meer dan 1800 kleuren en decors in meer dan 100.000 verschillende varianten die meteen uit magazijn leverbaar zijn.

Om de trends van de toonaangevende plaatfabrikanten op de markt te kunnen volgen, wordt ook dit standaardassortiment continu verder ontwikkeld. Voortaan kunnen af magazijn kantenbanden worden geleverd die qua structuur en kleur passen bij de plaatmaterialen van de volgende collecties:

Egger Dekorativ 2020-22
Kronospan Trends 20/21
Finsa Gama Duo-collectie 2020

Zoals gewoonlijk werd ook nu weer bijzondere aandacht besteed aan een evenwichtig totaalbeeld tussen plaat en kantenband. Daarbij werden niet alleen kleur en decor aan de nieuwe oppervlakken aangepast, maar ook afdruk en glansgraad. Alle kantenbanden zijn in de courante afmetingen als kantenband met hechtprimer RAUKANTEX pure, instap-nulvoegkantenband RAUKANTEX plus en polymeer nulvoegkantenband RAUKANTEX pro vanaf 1 m resp. vanaf 1 rol op korte termijn leverbaar.

Zoek de perfecte combinatie van kantenband en blad en bestel je gratis staal:

Kantenband zoeken

Thumbnail_Kantenbaender_fuer_Moebelprofis - 93362


25.11.2019

REHAU kantenbanden voor professionele meubelbouwers

Kom meer te weten over onze diverse kantenbanden, onze knowhow en onze services.

Video bekijken

Engineering progress

Enhancing lives

CONTACT & SERVICES