REHAU_inspiriert_von_der_Natur_LowRes - 78302

REHAU op interzum 2019

Passion for color

02.06.2019

De wereld is vol kleuren. Ze sturen berichten, ze geven richting. Met
kleuren creëren we beelden, associaties, beïnvloeden trends en inspireren ideeën. De polymeerspecialist REHAU werkt intensief aan nieuwe markttrends. Omdat met de individualisering de behoefte aan variëteit, veelzijdigheid en combinatiemogelijkheden toeneemt. Volledig onafhankelijk van landen of culturen.

Het thema oppervlakte is onlosmakelijk verbonden met de internationale trends in de kleur- en decorwereld. Hier positioneert REHAU zich met zijn oppervlakprogramma als trendsetter in de meubelbranche. Met zijn concept “Passion for color” benadrukt de polymeerspecialist zijn competentie en innovatiekracht. Het kleurconcept voor 2019 is geïnspireerd op de natuur, meer bepaald de bergen. Het zijn de expressieve kleuren van de fascinerende pieken met hun kracht en hun majestueuze aanblik. Drie grijstinten met een heel eigen karakter, die over de magie van de Himalaya, de Antarctische ijswerelden of de Mexicaanse vuurbergen vertellen.

Roccia – De essentie van de bergen

Betoverd door de magie van de hoge bergen van de Himalaya, scoort deze grijstint evenzeer met klassieke terughoudendheid als met coole massiviteit.

Grafite – Gewaagd in het eeuwige ijs

Geïnspireerd door de geheimen van Antarctica, overtuigt deze grijstint met elegantie
dynamische veelzijdigheid en ontelbare combinatiemogelijkheden.

Titanio – De glans van passie

De passie, aangewakkerd door de hitte van de vulkanen, zorgt voor een unieke intensiteit in deze grijstint.

De drie de kleuren zijn beschikbaar voor het acryl laminaat RAUVISIO brilliant in hoogglans en mat. In de programmalijn RAUVISIO crystal zijn de kleuren Grafite en Titanio ook in hoogglans en mat verkrijgbaar.

Om het effect van de kleuren te visualiseren, in combinatie met lichtbronnen en andere oppervlaktematerialen, heeft REHAU een Konfigurator ontwikkeld. De drie kleurschakeringen kunnen afzonderlijk in de achterwand en op het kookeiland worden geselecteerd. Daarnaast kan het aanrecht met vijf decors uit de programmalijn RAUVISIO mineraal worden gecombineerd. Onder de link www.rehau.de/passionforcolor stapt u in de wereld der kleuren.

REHAU_Passion_for_color_Grafite_LowRes - 78303
REHAU_Passion_for_color_Roccia_LowRes - 78304
REHAU_Passion_for_color_Titanio_LowRes - 78305
REHAU_RAUKANTEX_LowRes - 78306
REHAU_RAUVISIO_brilliant_Titanio_LowRes - 78308

Engineering progress

Enhancing lives