REHAU Unlimited

Изтеглете пробна версия на Unlimited като PDF файл и се абонирайте за следните издания:
Абониране за Unlimited

Unlimited Ausgabe 3

Unlimited брой 3

Третият брой на нашето списание Unlimited е вече публикуван. Този път акцентът е върху „Енергийна ефективност“. Списанието посочва, как светът на икономиката, индустрията и търговията се стеми да даде тласък на енергийната ефективност и ресурсо-спестяващите продукти и какъв принос REHAU прави със своите системи, материали и решения, за да предотврати трайно или да намали енергийните загуби.

Unlimited 3 немски език - 13 MB
Unlimited 3 английски език - 13 MB
Unlimited 3 испански език - 13 MB

Unlimited Ausgabe 2

Unlimited брой 2

Според последни данни нашата планета в момента е населена с повече от седем милиарда души. През 2024 те ще станат осем милиарда. В допълнение ние се сблъскваме с изменението на климата, недостига на земя и намаляващите природни енергийни ресурси.

Проблемите, пред които сме изправени, са комплексни: населението на света се увеличава бързо, урбанизацията в развиващите се страни води до експлозивна поява на масови общества в така наречените Мегаполиси. Това развитие в рамките на нашия глобален свят изисква интелигентни модели за живота и работата в бъдеще.

Unlimited 2 немски език - 11 MB
Unlimited 2 английски език - 11 MB
Unlimited 2 френски език - 11 MB
Unlimited 2 испански език - 11 MB

Unlimited Ausgabe 1

Unlimited брой 1

Всички говорят за устойчиво развитие. Ние също. Ние правим това от 60 години. Оттогава се опитваме чрез далновидна и дългосрочна бизнес политика да докажем нашата отговорност като работодател и като индустриална компания.

Ефектът от нашите системи и продукти показват проучванията в новото ни списание, което сме кръстили Unlimited. Това съответства на нашия лайтмотив "REHAU движи хората и хората движат REHAU".

Първият брой на Unlimited е посветен на темата за водата. Без вода не може да съществува никакъв живот, затова трябва да направим всичко възможно, за да се погрижим за този ресурс, който е от жизненоважно значение и постоянно намалява.

Unlimited 1 немски език - 7 MB
Unlimited 1 английски език - 7 MB