Automotivi

REHAU – kreativni partner automobilske industrije

REHAU, kao inovativni proizvođač sustava i kreativni partner u razvoju, podržava automobilsku industriju u njenom nastojanju da ciljano optimizira dizajn, udobnost i sigurnost automobila. Od kompletnih vanjskih elemenata, kao što su branici i blatobrani, naprednih modula za ravod vode i zraka u uređajima za pranje vjetrobranskog stakla i klima uređajima ili termoplastičnih sustava brtvi – REHAU kao premijska marka za rješenja na bazi polimera je zastupljen u skoro svakom automobilu više klase odnosno svakom trećem, u Europi, proizvedenom automobilu.

U proizvodnji integriranih vanjskih elemenata REHAU nije suveren samo u izradi dijelova, već i u alternativnim tehnologijama obrade površine. To mu omogućava iznimno visok Know-how koji se primjenjuje u proizvodnji. Funkcionalna rješenja orijentirana na servis odlikuju se razrađenim sustavom tonova boja i razvojem materijala specifične namjene. Tako je naša tvrtka prva uvela serijsku proizvodnu i lakiranje polimernih branika.

REHAU svojim integriranim i grijačima opremljenim rješenjima sustava za pranje vjetrobranskog stakla i svjetala i naprednim razvodom zraka u znatnoj mjeri pridonosi povećanju udobnosti i sigurnosti automobila. Modularni način proizvodnje pojednostavljuje kompleksnost sustava za razvod zraka i vode. Ekonomični paketi brtvi za automobilska stakla, vrata i poklopce naglašavaju kompetenciju tvrtke na području termoplastičnih materijala.

Kao vodeći dobavljač kompletnih sustava REHAU pokriva cjelokupan proces nastajanja vrijednosti, počevši s razvojem i proizvodnjom materijala, preko inženjeringa, upravljanja projektima pa sve do serijske proizvodnje i isporuke rezervnih dijelova. Zahvaljujući razvijenim konceptima proizvodnje i logistike poduzeće je sa svojim proizvodima zastupljeno širom svijeta.

Sa svim OEM tvrtkama i dobavljačima automobilske industrije REHAU ima uspostavljenu poslovnu suradnju i plasira svoju cjelokupnu paletu proizvoda.

Poslovno područje Automotivi jedan je od nosivih stupova tvrtke REHAU širom svijeta. Know-how specifičan za područja: Gradnja, Automotivi i Industrija REHAU dosljedno povezuje i umrežava s ciljem da na nivou proizvoda, savjetovanja i servisa ojača svoju vodeću poziciju sa inovacijama i ponudama usavršenih sustava. Preko 19.000 zaposlenih širom svijeta ostvaruju rast i uspjeh tvrtke REHAU. Na više od 170 lokacija neovisno obiteljsko poduzeće želi biti prisutno na tržištu i u blizini svojih kupaca.