Gradnja

REHAU - inovativni ponuđač sustava za gradnju

REHAU je u Europi, zbog svoje jedinstvene ponude programa, vodeći ponuđač rješenja na bazi polimera za sustave prozorskih i fasadnih sustava, kućnih instalacija i sustava grijanja / hlađenja te cijevi za područje niskogradnje. S tehničkim kapacitetima svog „Centra za inovacije u gradnji“ i stručne edukacije kroz REHAU Akademiju tvrtka pruža kupcima podršku bilo da je riječ o tehničkoj primjeni ili prodaji proizvoda.

REHAU pridonosi uspjehu svojih kupaca i njihov je dugoročan i pouzdan partner. Glavna kompetencija poslovnog područja Gradnja je razvoj sustavnih rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve ekologije i ekonomije, dizajna i funkcionalnosti, sigurnosti i udobnosti. Time ostvarujemo učinak sinergije i dodane vrijednosti. Sveobuhvatne servisne usluge od projektiranja, preko planiranja pa sve do izvedbe nadopunjavaju paket usluga.

U području prozorskih i fasadnih profila REHAU proizvođačima nudi sve potrebne programe i usluge. Ponuda obuhvaća tehniku, dizajn, marketing i servis. Svi sustavi profila bazirani su na zajedničkoj platformi kako bi se kupcima omogućila optimalna produktivnost.

Područje kućnih instalacija i sustava grijanja/hlađenja razvija i proizvodi integralna i kompletna rješenja za moderno grijanje i hlađenje, instalacije plina i vode, industrijske cijevi i razvod komprimiranog zraka te elektro instalacije. REHAU razvija standardizirane sustave ali i usluge specifične za pojedine ciljne skupine i nudi svojim partnerima, arhitektima, projektantima, instalaterima i trgovcima dokazane i konkurentne programe za planiranje, natječaje, izvedbu i korištenje.
U području niskogradnje tvrtka s naprednim rješenjima za vodoprivredu, energetiku i komunikacijsku tehniku u znatnoj mjeri pridonosi ekonomskom i ekološkom napretku. REHAU pruža cjelovitu podršku od analize, koncepata, projekata, planova do izvedbe projekata.

REHAU sustavi i usluge pružaju sigurnost i zaštitu okoliša za buduće generacije. Visoka kompetencija u tehnici, logistika i prisutnost u blizini kupca osiguravaju trajan uspjeh tvrtke i njenih partnera u gradnji.

Područje Gradnje jedan je od nosivih stupova tvrtke REHAU širom svijeta. Know-how specifičan za područja: Gradnja, Automotivi i Industrija REHAU dosljedno povezuje i umrežava s ciljem da na nivou proizvoda, savjetovanja i servisa ojača svoju vodeću poziciju sa inovacijama i ponudama usavršenih sustava. Preko 19.000 zaposlenih širom svijeta ostvaruju rast i uspjeh tvrtke REHAU. Na više od 170 lokacija neovisno obiteljsko poduzeće želi biti prisutno na tržištu i u blizini svojih kupaca.