New Content Item
New Content Item
New Content Item
New Content Item

Топлина и удобност во секоја соба


Модерниот систем за греење треба да грее, без тоа да го чувствуваме.

РЕХАУ обезбедува системи за површинско греење со своја современа форма на греење. Изберете подно, ѕидно или таванско греење.

Принципот на загревање на површините е едноставен: загревање на големи ...

Топ производи

Прозорски решенија 2020

РЕХАУ ја проширува програмата на прозорски решенија и сервис во 2020. Погледни брошура 

Голема површина за пријатна топлина

Нашето подно греење се грижи во секое време да има пријатна температура во просторијата. Истовремено штедиш значајна енергија за греење!

Секогаш најдобар квалитет на вода за пиење

Со нашите цевки за вода за пиење ќе обезбедиш хигиенски чиста вода за пиење во целата куќа.

REHAU solutions - in use worldwide

Smart solutions used to their full potential even under harsh conditions

Новости

08.05.2020
Почеток

“Направи разлика, развивај го бизнисот”

Поглед во иновациите на РЕХАУ во 2020  Заради новонастанатата криза која ја одбележува 2020 година ширум целиот ...
04.11.2019
Прес

ГЕНЕО „Производ на годината 2019“

Стручната издавачка куќа за архитектура “Callwey” го наградува системот ГЕНЕО од РЕХАУ како  „Производ на годината ...
27.06.2019
Прес

Ракометен камп КЛ7

И оваа година РЕХАУ е горд партнер на ракометниот камп Кирил Лазаров, кој се одржува во Охрид овие две недели. Ние ...
15.10.2018
Компанијата

Одлична одржливост

РЕХАУ ја добива етикетата Винил Плус
31.05.2018
News

„Модерни системи за градежна техника – РЕХАУ површински системи за греење и ладење“

Во комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија РЕХАУ одржа предавање за архитекти ...
Печати