Регулатор за собна температура НЕА и НЕА смарт

Регулатор на температура за секоја просторија за оптимална контрола на температурата

Иновативните регулатори на температура НЕА, овозможуваат удобна и безбедна контрола на температурата за секој да се чувствува удобно. Опремен со многу практични функции тој е прецизен регулатор, а со изборот на различни временски програми е лесен за употреба. Со новиот НЕА смарт, може да се контролира дури и од далечина - за контрола и одржување во секое време со помош на паметен телефон или таблет од било каде.

RAUTHERM Nea Smart

Собен регулатор НЕА смарт - Паметно регулирање на температурата

Иновативниот регулатор на температура во просторијата, Неа Смарт (НЕА Smart) овозможува мобилен пристап преку интернет. Интуитивното копче на вртење овозможува лесна и точна контрола.Собен регулатор НЕА -привлечен дизајн, лесен за употреба

Собниот регулатор НЕА се користи за контрола на собна температура за системи за подно греење. Тој има атрактивен дизајн, едноставна монтажа, едноставно користење и многу други практични функции.

Предности

Освојува растечки

пазари

Заштеда на

енергија

до 20%

Чиста
нсталација 


Мобилниот интернет веќе е постојан придружник во секојдневниот живот. До 2020 година околу 25 милијарди уреди ќе бидат поврзани со интернет. Повеќе од 50% од нив го опфаќаат потрошувачкиот сектор. Пазар во пораст, кој може да го поседувате денес со НЕА смарт.


Современ и интелигентен систем:

Прецизната електронска контрола ефикасно го спречува прекумерното загревање. До 320 € заштеда на енергија годишно*.


НЕА смарт: Чиста работа.

Се монтира брзо , благодарение на безжичната технологија. Не се потребни веќе штемувања и чистења - дури и кај тешко достапните места.

*измерено според просечната годишна потрошувачка на нафта за греење без употреба на топла вода, за нереновирана куќа од 160 м2 во Германија од 1977 година изнесува од 3200 l на 0,50 €/l.

Videos

Downloads

Die aktuellen Leistungserklärungen finden Sie auf unserer Suchseite: Leistungserklärungen suchen

Unsere Produkt-Stammdaten zum Import in Ihre Softwareprogramme finden Sie hier: REHAU Stammdaten

Печати