Кант траки

РАУКАНТЕКС ласер еџ

Кант траката трајно се залепува со плочата со помош на ласер без притоа да настанат фуги и остатоци од лепак.  

РАУКАНТЕКС ласер еџ

Кант траката трајно се залепува со плочата со помош на ласер без притоа да настанат фуги и остатоци од лепак.  

РАУКАНТЕКС ласер еџ

Кант траката трајно се залепува со плочата со помош на ласер без притоа да настанат фуги и остатоци од лепак.    

Дизајн на највисоко ниво

Дали како креативен акцент во домашниот мебел, висококвалитетно решение за зголемување на квалитетот во бањите или функционален елемент во кујната, кант траката е разноврсна како никогаш до сега во својата оптика, хаптика и функционалсност.

Дизајнот на кант траката не е само видлив, туку може и да се почувствува и доживее.

Топ производи

Стакло во ролна

Во модерното уредување на мебелот транспарентните и транслуцентните стаклени врати и површини се веќе вообичаени.

РАУКАНТЕКС ласер еџ - се од едно место

Специјално за ласерската технолигија РЕХАУ разви комплетно нова генерација на кант траки

Оплеменување на површини

Рехау нуди богат репертоар на структури и ефекти со лакирање
Печати