РАУКАНТЕКС Декор

Опис

Со љубов кон деталите

Со програмата РАУКАНТЕКС Декор идеите на корисникот немаат граници. Дали темно махагони, топла бука или светол јасен - програмата го има соодветниот декор за секоја желба.

Кант траките РАУКАНТЕКС Декор кореспондираат со структурата, формата и оптиката на колекциите од водечките производители на плочи. Програмата ги содржи сите дрвени декори и тоа во класичните материјали ПП, АБС и ПВЦ.

Предности

Предности

  • Бескрајно многу декори
  • Соодветни на колекциите на водечките производители на плочи
  • Материјали ПП , АБС и ПВЦ
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати