РАУКАНТЕКС дизајно

Опис

Природни ефекти на работната плоча

РАУКАНТЕКС дизајно кант траките му отвараат на корисникот комплетно нови можности за обликување и давање на форма на кујнските работни плочи, независно дали се работи за ефектен контраст на површина или декорот. Ексклузивната висококвалитетна техника на печатење со 6 бои, како и многубројните степени на сјајност и ефектни лакирања и даваат на кант траката единствена оптика на дрво.

РАУКАНТЕКС дизајно кант траките се постојани на водена пареа, не се остеливи на огреботини, отпорни на удари и ги исполнуваат и највискоите барања. На тој начин РАУКАНТЕКС дизајно кант траките се предестинирани за примени, кои се во непосредни видливи и осетливи подрачја и кои исторемено се подложени под високи оптоварувања.

Предности

Предности

  • Ексклузивно печатење во 6 бои
  • Голем број на степени на сјајност и ефектни лакирања
  • Одлични карактеристики
  • Постојани на пареа, огреботини и топлина
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати