РАУКАНТЕКС натура

Опис

Навистина добро

Програмската линија РАУКАНТЕКС натура се презентира се повеќе и повеќе во дрвените структури. Поради посебниот процес на преработките годовите на пресекот на дрвото се гледаат се до јадрото.Затоа ефектот на дрво останува и по обработката на радиусите.

Се разбира усогласено со дрвениот декор на површината на плочатаима повеќе илјади варијанти во репертоарот.Од класично-модерни дрва како јавор, цреша, даб и бука па се до специјални декор креации како бирдеја, орев или бор преминот од плочата на кантото е секогаш оптички усогласен. РАУКАНТЕКС натура е достапен во материјалите АБС и ПП.

Предности

Предности

  • Видливост на годовите и до јадрото
  • Ефектот на дрво се задржува и по преработката
  • Материјали од АБС и ПП
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати