РАУКАНТЕКС вуд

Опис

Перфектен спој

Не само типовите на дрва туку и нивните карактеристики на растење и бојата се – почнувајќи од европски јавор па се до американска цреша и Мултиплекс. Оваа природност се одразува во програмската линија на РЕХАУ РАУКАНТЕКС вуд.

Програмата РАУКАНТЕКС вуд со различните типови на дрва и јачини ја нуди соодветната варијанта за секоја примена. Различните дрво декори на кант траката може по желба да се бојат и лакираат. Со тоа добивате перфектен спој на висококвалитетен мебел и внатрешност.

Предности

Предности

  • Природен дизајн
  • Широка палета на декори
  • По желба боење и лакирање на декори
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Печати