РАУКАНТЕКС меџик 3 Д дробен камен

Опис

Природата во ролна

Програмската линија РАУКАНТЕКС меџик 3 Д дробен камен ги опфаќа отиката и хаптиката на комплексните камен декори со нивната целокупна природност. Со оваа иновација РЕХАУ го поврзува вистинскиот дробен камен со преднсотите на полимерните материјали. Со печатење на горната и долната страна се создаваат единствени рефлекси на вистнски дробен камен. Карактеристичната површина се грижи за одлична хаптика.

Предности

Предности

  • Комплексни камен декори во природна оптика на дробен камен
  • Природна хаптика со карактеристичната површина
  • Оптички рефлекси со печатење на горната и долната површина
  • Го има и као РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати