РАУКАНТЕКС дизајно

Опис

Работни плочи перфектно поставени

РАУКАНТЕКС дизајно кант траките отвараат комплетно нови можности за обликување и давање на форма на кујнските работни плочи. Ексклузивната висококвалитетна техника на печатење со 6 бои, како и многубројните степени на сјајност и ефектни лакирања и даваат на кант траката единствена оптика на дрво.РЕХАУ испорачува најразлични декори кои кореспондираат со колекциите на водечките производители на плочи.

РАУКАНТЕКС дизајно кант траките се постојани на водена пареа, не се остеливи на огреботини, отпорни на удари и ги исполнуваат и највискоите барања. као резултат на одличните карактеристики се скроени по димензии за облагородување на работни плочи и шанкови.

Предности

Предности

  • Одличен кваитет на печатење
  • Ексклузивно печатење во 6 бои
  • Голем број на степени на сјајност и ефектни лакирања
  • Одлични карактеристики на обработка
  • Постојани на пареа, огреботини и топлина
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати