Метал

Висококвалитетни и стилски акценти

Ладен алуминиум, всисококвалитетен оплемент челик, класичен хром – од материјалот метал се добиваат фасцинантни елементи за светот на дизајнирање. Кант траките од производната линија РАУКАНТЕКС меџик поставуваат стилсцки акценти. Токму деталите ја прават разликата: Дали во ладни металик површини како алуминиум, оплеменет челик и титан или во топли нијанси како бакар и шампањ – со РАУКАНТЕКС меџик се добиваат ексклузивни оптики. Областа на примена на РАУКАНТЕКС меџик е неограничена: Премиум кант траката наоѓа примена не само во кујната туку и во канцелариски објекти, дневни и спални простории.

Печати