РАУКАНТЕКС меџик II дводимензионален дизајн

Опис

Идеален за работни плочи

Со програмата РАУКАНТЕКС меџик II со дводимензионален дизајн се добива хармоничен премин од декорот на плочата кон металниот носач. РАУКАНТЕКС меџик II кант траките со дводимензионален дизајн се направени специјално за апликации на работни плочи. Достапни се во ПП материјал. За индивидуален дизајн има на распологање околу 7000 РАУКАНТЕКС кант траки во оптика на дрво, камен и фантазија.

Предности

Предности

  • Каширање со фолија на вистински метал
  • Комби-дизајн од вистински алуминиум (оптика на алуминиуми оплеменет челик) / РАУКАНТЕКС вижн и ТАУКАНТЕКС декори
  • Сите РАУКАНТЕКС меџик II фолии одн.бои се користат
  • Лакирање на површина со УВ зраци
  • Добра проодност на радиусите
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати