РАУКАНТЕКС меџик 3 Д

Опис

Впечатлив дизајн

Посебен впечаток оставаат кант траките од програмата РАУКАНТЕКС меџик 3 Д. Транспарентните површини создаваат единствени, тродимезионални ефекти. Овие "3 Д ефекти" ги прават декорите уште поконцизни и а универзалните бои уште побрилијантни. И позитивните карактеристики на поставување на кант траките кажуваат сами за себе:

Добра проодност кај радиусите, површина која може да се полира и дообработува.

Предности

Предности

  • Единствена и тродимензионана површина
  • Структурална, брилијантна оптика
  • Структута и печатење во метал бои
  • Печатење од предната и задната страна
  • Без ефект на рамките
  • Многу добри карактеристики на преработка
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати