РАУКАНТЕКС меџик I

Опис

Деталите ја прават разликата

Програмската линија РАУКАНТЕКС меџик I и дава блескав сјај на секоја кујна. РАУКАНТЕКС меџик I со вистинска метална влошка може да се структуира опционално. Достапна е во дизајн варијантите Алуминиум, оплеменет челик и хром. Проѕирно стакло, транспаретна или колор изведба ги исполнуваат соништата за одлично дизајнирана кујна. Патентираната програма РАУКАНТЕКС меџик I воодушевува со одличната способност за обработка и проодност на радиусите.

Предности

Предности

  • Дизајн варијанти алуминиум, оплеменет челик, хром
  • Вистинска метална влошка
  • Транспарентни и колор изведби
  • Лакирање на површина со УВ зраци
  • Добра проодност на радиусите
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати