РАУКАНТЕКС меџик II

Опис

Предизвик и економичност

Со кашираната фолија во боја на вистински метал РАУКАНТЕКС меџик II ги спојува оптиката и хаптиката на вистинскиот метал со предностите на полимерните материјали. Со тоа се созадва оптички предизвикувачка и економична алтернатива наспроти масивните апикации на кантовите.

„Металот од ролна“ воодушевува одличната проодност на радиусите. Со новите топли метални нијанси како бакар и шампањ, РЕХАУ нуди висококвалитетен Pendant кон ладните површини од алуминиум илиоплемент челик. Идеално решение за цврсти работни плочи.

Можно е и печатење на металната фолија. Со оваа комбинација од висококвалитетена металик-оптика и кретаивниот дизајн се отвараат комплетно нови перспективи.

Предности

Предности

  • Хаптика и оптика на вистински метал
  • Предности на полмерни материјали
  • Дизајн варијанти алуминиум, оплеменет челик и хром
  • Можна е основна боја као контраст
  • Лакирање на површина со УВ зраци
  • Добра проодност на радиусите
  • Оплеменување на површината
  • Сите меџик II бои ги има и како меџик 3 Д
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати