РАУКАНТЕКС вижнс во дизајн - вистинско стакло

Опис

Врв на кант траката

РАУКАНТЕКС вижнс во дизајн - вистинско стакло на ново го интерпретираат стаклото како материјал и темата транспарентност ја ставаат во предн план. При тоа димензијата на составните делови е во втор план – дури и кај филигрански линии на мебел РАУКАНТЕКС вижнс овозможува изглед и сјај на вистинско стакло и тоа со посебни техники на преработка.

Дали во суптилни тонови на вистинско стакло или интензивни бои како смаргдно сина, мока или лава - РАУКАНТЕКС вижнс наоѓа примена без граници.

Предности

Предности

  • Дискретна декорација со различни степени на сјајност
  • Воодушевувачка рефлексија на светлина
  • Ексклузивна конструкција на површината
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати