РАУКАНТЕКС вижнс во дизајн млечно стакло

Опис

Воодушевувачки креативни

Кант траките од програмата РАУКАНТЕКС вижнс во дизајн млечно стакло пропуштаат светлина но не се проѕирни, имаат транслуцентен изглед, перфектно одговараат на површината а можат да покажат и висок контраст.

Пастелно сина или зелена, тундра илил ројал сина – со РАУКАНТЕКС вижнс во дизајн на млечно стакло добивате кративни концепти на мебел.

Предности

Предности

  • Проѕирна слика
  • Совршена хармонија на површината или акцентите на контраст
  • Широка палета на бои
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати