РАУКАНТЕКС вижнс со ефект на сенка

Опис

Впечатлива, но дискретна

РАУКАНТЕКС вижнс со ефект на сенка, уште повеќе го вадат декорот во преден план и дозволуваат устешно но дискретно ставање на акцент.

Со комбинирано печатење на задната страна на транспарентната кант трака, делумно нанесување на лак на предната страна, се добиваат впечатливи ефекти на сенка. Скоро неограничениот избор на бои и можноста да се реализираат различни ефекти, даваат нови перспективи за уредување.

Предности

Предности

  • Впечатлив ефект на сенка со специјален печат и делумен слој на лак
  • Скоро неограничен избор на бои и ефекти
  • Можно е пребојување
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати